12 Haziran 2014

Recycle Kate: Nude Alexander McQueen Elbise


Geçtiğimiz gün, Kraliçe Elizabeth'in "Garden Party"sine katılan Kate Middleton, daha önce giydiği ten rengi, dantel Alexander McQueen elbisesiyle arz-ı endam etmiş. Gerçekte kanı mavi olmayan Kate, en hakiki mavi kanlılardan bile daha asil olan tavırları ve görüntüsüyle bir bakanı bir daha baktırmış, şıklığıyla yine göz doldurmuş. Ah bir de müjde var! Ten rengi LK Bennett ayakkabılar gitmiş, yerine çok şık LK Bennett'lar gelmiş!


Kate, bu güzide McQueen elbiseyi, bundan 2 yıl önce yine bir Haziran ayında giymişti. O zamanlar da kendine hayran bıraktığı elbisesini kemeriyle giymişti. Bu sefer elbisesini kemersiz giymeyi tercih etmiş. Elbisenin kemerli halini hatırlamak isteyenleri buradan alalım...


Kate'in zarif ve şık görüntüsünde yeni şapkası ve tabii ki, yeni ayakkabısı dikkat çekiyor. En sonunda şöyle sivri burunlu açık renk bir ayakkabı tercih etti yahu! Ayakkabı yine LK Bennett imzası taşıyor. LK Bennett Floret olarak adlandırılan ayakkabı 135 GBP (480 TL gibi...) bir fiyatla indirimde satışa sunulmuş. Aradım, taradım ama Kate'in giydiği rengi bulamadım. Buraya tıklarsanız, ayakkabının bütün versiyonlarını inceleyebilirsiniz.

LK Bennett Floret

Ayakkabıyı çok beğendim. Kate'e de çok yakıştığını düşünüyorum.


Bir diğer güzellik, Kate'in muhteşem şapkası... Çok sevdiği hatta artık bizim de sevdiğimiz şapka tasarımcısı Jane Corbett tasarımı bu güzel şapka, rengi ve zarif çiçek işlemeleri ile çok zarif... Kate her zaman olduğu gibi bu şapkayı da kendine çok yakıştırmış, güzel taşımış.
Annoushka inci küpeler de harika bir seçim...


Clutch çantası daha önce de kullandığı Russell and Bromley Park Avenue clutch...
Ben Kate'i yine çok beğendim yahu.

Fotoğraflar: Dailymail

1 yorum:

  1. Kate ince kilotlu çorap giymiş.Meşhur bi İngiliz marka var kardeşiyle hep onu giyiyor. Şapkasının üzerindeki dantel detay çok hoş gerçekten. Her renk yakışıyor ona.

    YanıtlaSil