24 Haziran 2014

Trend: Tod's Gommino


Ayakkabıda şıklık mühim meseleyse, rahatlık ondan da mühim bir meseledir. Fakat bazen şık olmak uğruna rahatlıktan taviz verdiğimiz zamanlar da yok değil hani... Bugün, hem şık hem de çok rahat bir ayakkabıdan dem vurmak istiyorum. Ünlü stil bloggerları arasında bir fenomen olmuş Tod's'un Gommino modeli... Tod's markasının 2014 ilkbahar/yaz koleksiyonuna ait bu rahat ayakkabılar genel olarak sezonun en trend pastel tonlarını ve canlı renklerini taşıyorlar.

 

Tod's zaten rahatlığı, şıklığı, kalitesi eh bir de yüksek fiyatları ile bildiğimiz bir marka... Tod's Gommino'lar indirimli fiyatlarıyla 347 dolardan, 775 dolara kadar çıkan fiyatlara sahip. Koleksiyondaki tüm modelleri incelemek isteyenler buraya tıklayabilirler. Blogger'ların çılgınlar gibi giydiği bu sürücü ayakkabıları daha çok konuşulacağa benzer... Dilerseniz, Gommino'ları ile poz verip bloglarında paylaşan bloggerlara göz atalım. Bloggerların kombinlerine detaylıca göz atmak için, fotoğrafların altında paylaştığım linklere tıklayabilirsiniz...







1 yorum:

  1. Öğrencilik yıllarımdan kalma alışkanlığım; asla Sebago ayakkabımdan vazgeçmem. Rahat şık ve babete göre daha enerjik bir görüntü veriyor.

    YanıtlaSil