3 Temmuz 2014

Recycle Kate: Zimmermann Roamer Elbise

 

Wimbledon Turnuvası başladığından beri, turnuvaya bir Kate Middleton katılmadı diye düşünüyordum. Nihayet bugün eşi William ile birlikte katıldığını görünce bana da yeniden Kate'le alakalı post yapmak düştü. Kate, turnuva için daha önce giydiği parçaları giymeyi tercih etmiş. Geçtiğimiz Kraliyet Turu'nda Avustralya ziyaretinde giydiği şahane Zimmermann Roamer elbiseyi giyen Kate, bugün saçı ve makyajıyla düne nazaran daha iyi görünüyor.



Tabii zayıflığı konusunda dünkü fikirlerim devam ediyor. Bugün de biraz bitkin görünen ve süzülmüş yüzüyle dikkat çekmiş. Böyle giderse Kate'in olduğundan daha yaşlı görünmesi işten bile değil! Kate neden bu kadar kendiyle uğraşıyor bilinmez, ancak beni daha da üzen bir durum Kate'in turnuvaya yılların eskitemediği ayakkabısı Nude LK Bennett'le geldiğini okumuş olmam.  Boydan fotoğrafı olmaması ya da benim bulamamam iyi oldu diye düşünüyorum. Keşke hiç bilmeseydim (: Bu arada Kate'in bu elbiseyle Avustralya'da arz-ı endam ettiğini hatırlamayanları buradan alalım.


Kate, çanta olarak yelpazeyi andıran Anya Hindmarch clutch çantasını tercih etmiş. 
Bu çantayı ilk kez 2011 yılında Kanada gezisinde kullanmıştı. 
Hatırlamak isteyenler buraya tıklayabilir.


Ray Ban gözlüklerini takan Kate, burada tenisçi Andy Murray'in acısını bizzat kendi yaşıyor.
Kate'in mimikleri gerçekten efsane (:

Siz nasıl buldunuz Recycle Kate'i?

Fotoğraflar: Daily Mail

10 yorum:

  1. hani deriz ya kurudu gitti kızcağız :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Filiz Aynen öyle, resmen kurudu (: Ne derdi var çözemedim. Güzelsin işte, gayet atletik ve ince bir vücudun var, farklı bir havan var ne diye uğraşırsın zayıflamakla (:

      Sil
  2. Zaten zayif niye zayiflamak istesin ki? hamilede ola bilir ilk aylar kotu gechiyorsa zayiflaya bilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Aysel 34 bedene düşmeyi istiyormuş. Magazin haberlerinin yalancısıyım.

      Sil
  3. İg de galiba instyle sayfalarında boy fotoları var ayakkabılar orada gözüküyor ama görme bence :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Audrey Yok bakmayayım, stilisti olsam o ayakkabıları yakardım (:

      Sil
  4. Sanırım ilk defa bu kadar kısa süre içinde geri dönüşüm örneği sergiliyor düşes. En çok sevdiğim şey çantası oldu. Bazı klasik şeyleri aşıp böyle 'tasarım' parçalara daha çok yönelse keşke özellikle de ayakkabı konusunda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Hande Evet, çabuk oldu elbiseyi unutamamıştık henüz... Zaten çok güzeldi unutmak için (: Çanta bence de güzel, ama Kate pek tasarım parçalara yönelecek gibi durmuyor zira; yeni stilisti ondan daha klasik kafada biriymiş. Ayakkabı stilini değiştirmesi cidden reform olur. Ama kim değiştirecek?

      Sil
  5. Bu elbiseyi Avustralya'da giydiğinde de bayılmıştım. Şimdi de değişmedi tabi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Begüm benim de o turdaki favorilerimdendi. Ben bu sefer farklı şekilde giymesini tercih ederdim, değişik bir saç stiliyle mesela...

      Sil