21 Ağustos 2014

Trend: Asker Yeşili


Balmain'in 2014 sonbahar defilesinde bol bol görülen asker yeşili parçalar, neredeyse bütün yazı etkisi altına aldı. Şimdi ise 2014-2015 sonbahar-kış sezonuna giriş yaptığımız bugünlerde, bu rengin biraz daha trend olduğuna şahit olacağız. Asker yeşili kargo pantolonlar, safari tarzı ceketler ve kanvas kumaşların ağırlıklı olarak görüldüğünü belirtmek gerek. Stil bloggerlarının yaptıkları post'lar asker yeşilinin sezonun "en"lerinden olduğunun altını çiziyor.


Bu renkte en hit parçalar ne diye sorarsanız, kesinlikle ceket, mont ve yelekler derim. Aynı renkte deri ceketler de dikkat çekiyor. Geçen yıl bele bağlanan ekose gömleklerin yerini asker yeşili ceketlerin aldığını da ünlü stil bloggerlarına bakarak söylemek mümkün. Yeni sezonda hakî tonlarında pantolonların da revaçta olduğunu görüyoruz. Kargo pantolonlarının daha dar kalıplarla yorumlanması da dikkat çekiyor. Bir diğer ayrıntı; siyah-beyaz çizgili desenlerin asker yeşili ile bol bol kullanılması... Dilerseniz, stil bloggerları ve sokak modasına bir göz atalım. İlham verici kombinlerle, asker yeşili parçalar karşınızda!






FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

2 yorum:

  1. Asker demeyin banaa, sevgilim askere gittiğinden beri elim ya maviye ya yeşile gidiyor sürekli. Trend oluşu da çok işime geldi şimdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Erica Allah kavuştursun (: Asker yeşilini sadece moda trendlerinde görsek keşke...

      Sil