14 Ağustos 2014

Trend: Bandana

Candice Swanepoel

90'lardan günümüze geri dönmeyen bir şey kaldı mı? Düşünüyorum lakin, bandana modasını andıkça "Daha ne kaldı ki?" deyip duruyorum. Asi, bohem ve vurdumduymaz bir havası olan bu aksesuarın, 2014 yılında en güzel çağını yaşadığını söylemek gerekiyor. Son dönemde Cara Delevingne, Alessandra Ambrossio ve Candice Swanepoel gibi güzide modellerin bandanalarıyla görüntülenmesinin ardından yükselişine hız veren bu nostaljik aksesuar, adeta kendine yeniden yer buluyor.


Aslında bu yıl, eşarp ve fular gibi aksesuarlara toptan "Bandana" denilip geçildiğini görüyoruz. Yani "isim bahane, saç aksesuarı şahane" durumu mevcut. Önümüzdeki kış sezonunda da tek renk bandanaların ya da saç bantlarının sık görülmesi dikkat çekiyor. Bu arada bandanalar sadece saçları süslemiyor. Dikkat çeken trend kullanımları arasında boyuna, bileğe hatta çanta askılarına bağlanması öne çıkıyor.

Cara Delevingne

 Alessandra Ambrossio


Fotoğraflar: Pinterest ve Tumblr


2 yorum:

  1. Alında ya da alına mutlaka değen bandanaları ben de çok seviyorum, dolabımın derinliklerindeki bandanalarımı biraz daha görünür bir yere çıkarsam iyi olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Erica Ben de toplu saçta çok seviyorum, topuzlarla iyi duruyor (:

      Sil