19 Eylül 2014

Deri Ceket Nasıl Giyilir?


Deri ceket... Zamansız, klasik ve her gardıropta yer alması gereken müthiş bir parça. Sonbahar ve kış mevsiminin serin havasından koruyan, aynı zamanda şık ve tarz bir görüntü veren bu güzel parça bir çok şekilde kullanılabilir ve bir çok parçayla birlikte giyilebilir. Sezon trendleri ile yorumladığım deri ceket kombinasyonları karşınızda!



Siyah deri ceket edinin

Deri ceket almak istiyorsanız ancak halen almadıysanız, gardırobunuz için en iyi yatırımın siyah bir deri ceket olduğunu söylemeliyim. Siyah deri ceket hemen her parçaya uyduğu gibi, tarzına asilik, şıklık ve çekicilik katacaktır.


Renkli deri ceket giyin

Deri ceketi zaten severek giyiyorsanız, biraz farklı seçimlerle tarzınızı hareketlendirmeye hayır demeyeceğinize eminim. Yeni sezonda kobalt mavi, bordo, hardal ve kahve tonlarında deri ceketleri deneyebilirsiniz.


Dantelle giyin

Son dönemin bu iki favori trendini tek bir kombinasyonda buluşturmaya ne dersiniz? Dantelin feminenliği ile deri ceketin asiliği ortaya muhteşem bir uyum çıkarıyor. Dantel etek ve elbiseler deri ceketle rahatlıkla kombinleyebileceğiniz parçalardan...


Jean ile kombinleyin

Deri ceket size çok iddialı geliyorsa ve bu iddialı havayı kırmak istiyorsanız, Casual kombinler için Jean pantolonlardan yararlanabilirsiniz. Özellikle, koyu renkteki Jean pantolonlar deri ceketinizi günlük giyim tarzınıza rahatlıkla adapte etmenizi sağlar.


Kısa (Crop) deri ceket giyin

Kısa deri ceketler özellikle kat kat giyinmeyi sevenler için harika bir seçenek. Uzun gömlek, tunik vb. parçalarla uyum sağlamasının yanında yüksek belli parçalarla harika bir uyum sergiliyor. Crop deri ceketleri; yüksek bel eteklerle ve pantolonlarla giyebilir, elbiselerinizi bu kısa ceketlerle tamamlayabilirsiniz.


Zımbalı deri ceketleri deneyin

Eğer Punk ve Rock akımlarını seviyorsanız, zımba trendinin halen devam ettiğini ve deri ceketlerle de güzel bir uyum sergilediğini söylemek gerek. Zımbalı deri ceketinizi baskılı tişörtler, deri pantolon ve eteklerle tamamlayıp Rocker tarzınızın altını çizebilirsiniz.


Beyaz tişörtle kombinleyin

Eforsuz ve garanti bir deri ceket kombinasyonu için; beyaz tişört+siyah deri ceket formülünden şaşmayın. Hatta bu ikiliye Jean pantolonunuzu da dahil edebilirsiniz...


Midi etek ve elbiselerle giyin

Deri ceketin asi havası feminen parçalarla muhteşem uyum sağlar. Asiliğin ya da feminenliğin dozunu ayarlamak sizin elinizde. Dozu ayakkabı seçiminizle ayarlayabilirsiniz.

Fotoğraflar: Vivaluxury ve Pinterest

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

2 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı. Jean ile kombinlemek her zaman tercih sebebi çünkü etek seçimi gerçekten tehlikeli biraz :) Beyaz tişört, jean ve deri ceket kesinlikle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Moda Moodie Çok teşekkürler! Benim de favorim jean ile kombinlenmesi (:

      Sil