22 Ekim 2014

Kate Middleton: Ekose McQueen Manto


Uzun bir aradan sonra nihayet ortaya çıkan Kate Middleton, hamileliğinden kaynaklanan sabah bulantılarından bir nebze de olsa kurtuldu ve resmi görevlerinin başına döndü. Açıkçası, ben de uzun zamandır Kate Middleton hakkında yazmayı ve ona blogumda yer vermeyi özlemiştim. Özlemlere dün itibariyle son veren iki canlı Düşesimiz, bu uzun arayı telafi etmek istercesine son derece şık ve zevkli bir kombinasyon seçmişti. Düşes, ikinci hamileliğinin açıklanmasından sonra kamuoyunun önüne favori tasarımcısı olan Alexander McQueen imzalı bir manto ile çıktı.


Kate Middleton ve eşi Prens William, Singapur Devlet Başkanı ve eşinin dört günlük İngiltere ziyareti sebebiyle resepsiyonlarda hazır bulundular. Her zamanki asil ve şık tarzını devam ettirdiğini gördüğümüz Kate Middleton, Alexander McQueen'den özel olarak tasarlanmış gri ekose desenli manto ya da manto elbise olarak tabir edebileceğimiz muhteşem bir parça tercih etmiş. Bu kumaşı, markanın 2015 Resort koleksiyonlarındaki farklı tasarımlarda sık sık gördüğüm hatırlıyorum. Düşes için tasarlanmış mantonun omuz, yaka ve bel detayları harika görünüyor. Şık ve zamansız bir parça...


İngiltere'de yayın yapan pek çok medyada Kate'in ne kadar bitkin ve solgun olduğu yazılıp çizilmiş. Ben de Kate'i özlediğimden midir yoksa sevdiğimden midir bilinmez, onu çok güzel ve sağlıklı buldum. Hamilelik, Kate'e ilk anlarından itibaren başka bir güzellik veriyor. Tıpkı ilk hamileliğinde olduğu gibi yine bir başka güzel; hafifçe aldığı kilo yüzüne çok yakışmış. İngiliz Basını'yla aynı fikirde değilim ben (:


Kate'in şık mantosunu taçlandıran güzel aksesuarı, geçtiğimiz Nisan ayında kullandığı Jane Taylor tasarımı şapka... Gri tonlarındaki şapkanın McQueen manto ile çok yakıştığını düşünüyorum. Kate'in şapkayı daha önce nasıl kombinlediğini hatırlamak isteyenler buraya tıklayabilirler.


Kate Middleton'ın ayakkabı tercihi daha önce de gördüğümüz Prada imzası taşıyan siyah süet Stiletto'lardan yana oldu. Elinde yine siyah renkte markası henüz tanımlanmamış bir Clutch görülen Düşes'in sade şıklığı yine takdire şayan...


Genellikle saçlarını açık kullanmayı seven Düşes, bu sefer bir farklılık yapıp saçlarını at kuyruğu modelinde toplatmış. İyi de yapmış; hem kıyafetini hem de şapkasını tamamlayan bu görüntü ile şıklığına şıklık katmış.


Rüzgarlı havalarla arası pek iyi olmayan Kate, İngiltere'nin rüzgarlı havasına karşı bu sefer içine siyah renkte bir elbise giyerek durumu garanti altına almış (:


 Baştan ayağa çok güzel, çok şık ve çok sağlıklı görünüyor.
Siz Kate'i bu uzun aradan sonra nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: Dailymail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

2 yorum:

  1. Oh! Ne zamandır senden Kate yazısı bekliyordum. Bir insan hamileykende zarif olabilirmi tam bir prenses.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikkarne Ben de ne zamandır Kate hakkında yazıp çizmeyi bekliyordum inan... Yine her zamanki şıklığı ve zarafetiyle gözlerimizi bayram ettirdi, içimizi açtı kendisi (:

      Sil