21 Kasım 2014

Kate Middleton: Hobbs Bluz&Jenny Packham Etek


Kate Middleton, geçtiğimiz akşam çocuklar için çalışan bir vakfın düzenlediği ödül törenine katıldı. Londra'da bulunan Kensington Sarayı'nda gerçekleşen ödül töreni için farklı seçimler yapan Düşes, bu sefer elbise yerine iki parçadan oluşan bir kombin ile ortaya çıktı. Kate Middleton, ödül töreni için peplum bir bluz ve saten kumaştan bir midi etek tercih etti. Kate'in seçimlerine haydi yakından bakalım...


Kate'in seçimi olan bluz Hobbs imzası taşıyor. 
Üst kısmı transparan olan bluzun puantiye detayları dikkat çekiyor.


Hobbs Invitation Emilia Bluz

Hobbs marka bluz olduk şık bir parça. İndirimli haliyle 60 GBP'ye satışta olan bluzu yakından incelemek isteyenler buraya tıklayabilir.

Jenny Packham 2013 Sonbahar/Kış

Kate'in diğer seçimi olan saten etek ise Jenny Packham tasarımı... Tek kelime ile harika bir parça olduğunu söylemem lazım. Zira, eforsuz şıklık veren rengi ve modeliyle, çok asil ve zamansız bir seçim.
Kate, peplum bluzunu Alexander McQueen kemer ile tamamladı.


Saçı ve makyajıyla ve pek tabii güzelliğiyle göz kamaştıran Düşes, daha önce de kullandığı Cassandra Gold küpelerini takmayı tercih etti.


Kate kombinini Jimmy Choo Vikki ayakkabılarıyla tamamlamış. Parçalara tek tek baktığımda ayrı ayrı güzeller. Fakat itiraf etmem gerekirse, Kate'in kombini çok beğenmedim. Peplum bluzu dar bir etekle yada midi eteği daha başka bir bluzla kombin edebilirdi belki... Kate'in kemer takması da gereksiz bir detay olmuş bana göre... Kıyafetler bir yana, yaklaşık dört aylık hamile olan Kate'in çok güzel ve sağlıklı göründüğünü düşünüyorum.

Siz ne dersiniz?

Fotoğraflar: DailyMail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

3 yorum:

  1. ilk gördüğümde ben de aynı sizin gibi düşündüm,parçalar tek tek çok şık ama uyumlu değil.Bence eteği başka bir bluz ile kombinlemeliydi,eteğe bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Ebru Etek gerçekten muhteşem bir parça ama Kate'in kombininde arada kaynayıp gitmiş gibi... Yeni stil danışmanı bazen çok zevksiz kombinler yapabiliyor Kate için...

      Sil
  2. ben de sevmedim bir kere renk uymamış görseldeki 2. kombin çok şık duruyor ama ..

    YanıtlaSil