22 Aralık 2014

2014'ün En İyi Moda Blogları


Yılı kapatırken, bu sefer de geriye dönük bir Post yapmak istedim. Zira; "Sevdiğim moda blogları" Gardrop Kedisi'nin en çok sevilen ve takip edilen bölümlerinden biri... Bu sebepten 2014 yılı boyunca en çok okunan ve tıklanan 10 moda bloggerına yer vermek istedim. Yaptığım sıralamayı tamamen okunma sayısına göre düzenledim. Belki sizin gözünüzden kaçan, lakin tarzını çok seveceğiniz bloggerları da bu vesileyle yeniden tanıtmış olurum. İşte karşınızda 2014 yılının en iyi moda blogları!



Maja 24 yaşında ve öğrenci. Blogunu açalı uzun bir süre olmamasına rağmen farklı tarzı sebebiyle dikkat çekmiş ve stiliyle takip edilen bir blogger olmayı başarmış. Maja'nın tarzındaki özgünlük ve parçaları bir araya getirmesindeki başarısı ortaya ilgi çeken ve bol bol ilham veren bir stil blogunun ortaya çıkmasına vesile olmuş.



Aida, 24 yaşında ve hem bloggerlık hem de stilistlik yapıyor. Moda tutkusunun yanı sıra oyuncu olma hayalleri kuran Aida, bir taraftan da oyunculuk için çalışmalar yapıyormuş. Aida'nın Edgy ve bohem stillerinin görüldüğü güzel bir tarzı var.




Micah, köken olarak aslında modanın tam içinden geliyor. Eğitimini moda tasarımcılığı üzerine almış, 2011 yılında blogunu açmadan önce de Freelance olarak stilistlik ile uğraşmış. Blogundan sonra, Avustralya'nın en stil sahibi kadınlarından biri olarak anılan Micah, blogu dışında moda tasarımı, stil danışmanlığı, fotoğrafçılık ve web tasarımıyla da uğraşıyor.



 Kat, New York'ta yaşıyor ve tam zamanlı olarak bloggerlık yapıyor. Tasarım mezunu olan blogger, 3 yıldır aralıksız olarak blog yazıyor. Blogunda kişisel stilini gün gün paylaşan Kat, sadece kişisel stilini değil, dekorasyon, yemek ve gezi konularında da paylaşımlar yapıyor.




Nichole, pazarlama ve halkla ilişkiler alanında eğitim almış. Philadelphia'da doğan blogger, erkek arkadaşıyla San Francisco'ya taşındıktan sonra blogunu yazmaya başlamış. Nichole'ün kendine ait bir reklam ajansı da bulunmakta...



Stilistlik yapan Vitalina'nın blogu maalesef tamamen Rusça yazılmış. Ancak modanın ne dili ne de ülkesi var... Vitalina'nın giyim tarzı o kadar güzel ki, blogdaki şahane fotoğraflarına dalıp gidiyor ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Giyim tarzı olarak Vintage parçaları sevenler, Vitalina'nın blogunu mutlaka sık kullanılanlar listesine eklemeli.



Eleonora, moda haftaları geçip giderken aklıma gelmiş, sokak modasının ünlülerinden, "it girl" diye tabir edilen bir stil ikonu... Onu sokak modası fotoğraflarından hatırlamanız olası, zira dudağının üzerinde bir Cindy Crawford beni,  oldukça karizmatik bir yüzü ve bir kez görüldükten sonra asla unutulmayacak bir stili var.



Adriana, 25 yaşında ve grafik tasarımcı. Blogunun dışında iki internet sitesinde daha bloggerlık yapıyor ve kişisel stilini modaseverlerle paylaşıyor. Blogunu 2010 yılında açan Adriana, modanın dergi editoryallerinden farklı olduğunu göstermek ve giyilebilir/ulaşılabilir parçalarla yaptığı kombinleri paylaşmak amacıyla İnternet macerasına başlamış.



Katerina Rusya, Moskova'da doğmuş, büyümüş ancak kendisi İstanbul'da yaşıyor. 25 yaşındaki blogger, üniversite eğitimini tekstil üzerine görmüş, tasarımcılık ve satın alma ile uğraşmış. Şimdilerde, tam zamanlı olarak stil bloguyla ilgilenen Katerina, İstanbul sokaklarında çektirdiği birbirinden güzel stil fotoğraflarıyla takip edilesi güzel bir blog ortaya çıkarmış...



Tam zamanlı olarak bloggerlık yapan Leonie'nin stil günlüğü henüz yeni sayılsa da, tarzı ve güzel fotoğrafları ile takip edilesi bir blog oluşturduğunu söyleyebilirim. Almanya'da yaşayan Leonie'nin blogunda sadece kombin post'ları değil, gezdiği gördüğü yerlerle ilgili seyahat post'ları da dikkat çekiyor.

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM


1 yorum: