11 Aralık 2014

Kate Middleton: Mulberry Kruvaze Manto


Kate Middleton ve eşi Prens William, mini ABD turlarının son gününde 11 Eylül  saldırısında ölen sivil ve askerlerin anısına yaptırılan müzeyi ziyaret ettiler.  İkiz Kuleler'in yerine inşa edilen Ulusal 11 Eylül Anıtı Müzesi'ne yaptıkları ziyaret saatlerinde İngiltere'nin yağmurlu günlerini aratmayan bir havayla karşılaşan Kate Middleton, bu gri ve kasvetli güne inat, pembe renkli şık mantosuyla bütün dikkatleri üzerine çekti.

 
 Mulberry Kruvaze Manto

ABD'ye gittiğinden beri genellikle koyu renkleri giymeyi tercih eden iki canlı Düşesimiz, bugün kuralı bozmuş ve Mulberry'den gözalıcı pembe tonunda çok şık bir kruvaze manto giymiş. Manto indirimli haliyle 1200 Dolar fiyatla satılıyor. Mantoyu Mulberry'nin sitesinden incelemek isteyenler buraya tıklayabilirler.


Haberlerin altında Kate'in 11 Eylül Müzesi'ne böyle canlı bir renk giyerek gelmesini eleştiren yorumlar dikkati çekiyor. İlk önce haklı bir tepki gibi gelse de, bunun bir anma töreni değil, müze ziyareti olduğunu göz önüne almak daha doğru olur gibi geliyor. Kate bugüne kadar hep koyu renkler tercih etmişti, belki de müze ziyareti için daha önce giydiği mantolardan birini tercih edebilirdi. Yine de gereksiz bir tartışma gibi geliyor bana...


Düşes, mantosunu siyah balıkçı yaka bir elbise, opak çorap, dün de giydiği süet ayakkabıları ve Clutch çantası ile tamamladı.

 

Mantosunu çıkardığında baştan ayağa simsiyah bir kıyafetle kalan Düşes'in elbisesi, hamile kıyafetleri de üreten Seraphine markasına ait.

 Seraphine Vanessa Elbise

Belden oturmalı elbise hem rahat hem de sade bir seçenek... 
59 GBP'lik fiyatıyla satışa sunulan Vanessa elbiseyi yakından incelemek isteyenler tık tık.


Kate, takı olarak 2012 yılında kullandığı "Cartier Trinity" kolyesini takmayı tercih etti. 
Kolyenin değeri 49.000 GBP.


Saçlarını at kuyruğu modelinde toplatan Düşes, Kiki McDonough ametist küpeleri ile görüntüsünü tamamladı.
Bu arada Kate'in saç rengi muhteşem görünüyor!

Fotoğraflar: Dailymail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM


4 yorum:

  1. o iğrenç süet ayakkabıları da giymeseymiş harika olacakmış..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Audrey Kate süet ayakkabılarından vazgeçemiyor...

      Sil
  2. Türkiye ye ne zaman gelecek Kate merakla beklıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. mantoyla muhteşem mantosuz berbat gözüküyor

    YanıtlaSil