10 Aralık 2014

Kate Middleton: Tory Burch Bettina Manto


 Kate Middleton ve eşi Prens William, Brooklyn Nets ile Cleveland Cavaliers takımları arasında oynanan NBA maçını izlemek için Barclay Center'a gittiler. Aslında Prens'in tek başına katılması beklenen NBA maçına kendini iyi hisseden Düşes de katılmaya karar verince bizim gibi meraklılara da gün doğdu  diyebilirim (: NBA maçında ünlü basketbolcu LeBron James ile tanışan ve ondan hediyeler alan ikili, maça izleyici olarak teşrif eden Beyonce ve eşi Jay-z ile de bir araya gelmişler.


Maçın devre arasında Kraliyet çiftimizle tanış olan Beyonce ve eşi bizimkilere epey ilgi göstermiş.


Kraliyet kurallarına göre bu tür hareketler "Cısss!" olsa da, LeBron James elini Düşes'in omzuna atmış (:


Neyse, işin magazin kısmını bırakalım ve Kate'in ne giydiğine odaklanalım.  Kate'in metalik detaylı tüvit mantosu Tory Burch tasarımı... ABD gezisinde ne zaman bir Amerikalı modacının tasarımlarını üzerinde göreceğimizi merak ediyordum ki, basket maçında ABD'li modacı Tory Burch tasarımı bir manto tercih etti.

Tory Burch Bettina Manto

515 GBP fiyatla satılan manto, tahmin edebileceğiniz gibi Kate'in giymesinin ardından stoklarda eridi, bitti. Yine de mantoya yakından bakmak isteyenler buraya tıklayabilir.

J. Crew Toothpick Jean

Düşes, mantosunu J.Crew'den siyah Skinny Jean pantolon ile tamamladı.


Maçtan sonra Hillary Clinton ile tanışan Düşes'in kombinini bu karede daha detaylı görebilirsiniz. Kate, ayakkabı seçimi olarak; Stuart Weitzman "Power" Pump ve çanta olarak Mulberry Bayswater Clutch çantasını tercih etti. Biri basket maçı, diğeri eski bir First Lady ile tanışma olunca Kate'in kıyafet seçimini oldukça akıllıca bulduğumu söyleyebilirim. Siyah Jean ile hafif bir spor hava yaratırken, tüvit manto ve stilettolar ile şık bir duruş yakalamış. Manto seçimlerinde isabetli parçaları gardırobuna taşıyan Düşes, yine çok güzel bir seçim yapmış.


Saçlarını açık ve dalgalı kullanan Düşes'in küpeleri dikkat çekiyor. Timsah şeklindeki küpeler gümüş... Patrick Mavros markalı küpeleri incelemek isteyenler buraya tıklayabilir.


Bu fotoğrafa bayıldım. Maçı izlerken patlamış mısır yiyen ikili çok şeker görünüyor.
(:

Fotoğraflar: Dailymail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

2 yorum:

  1. Lebron nerden bilsin Kraliyet kurallarını garibim William da o sarılında elini beline koymuş adam da bir ilk gerçekleştirmiş oldu :) işim magazın kısmıda zevkli oldu ama

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tutu Evet, Kate'in fotoğraf çekilirken takındığı surat ifadesi de çok hoş (: Ne yapalım magazinsiz de yaşanmıyor. Hele ki konu Kate olunca (:

      Sil