29 Aralık 2014

Oversized kazaklar nasıl giyilir?


Ne mutlu bize; bu kış da rahatlığı ve modern görünüşüyle bizleri ısıtan Oversized kazaklar yine moda! Bu kış Oversized kazaklarda balıkçı yaka, saç örgüsü, desenli ya da gevşek örgülü modelleriyle bir çok seçeneğimiz var. Farklı giyim parçalarıyla bir çok şekilde giyilebilmeleri ve tarz görüntüleriyle kışın favorisi olan Oversized kazakları giymek için bir kaç stil tüyosuna hayır demezsiniz değil mi?


1- Kemer kullanın. Oversized kazaklara feminen bir hava katmak ve şekillendirmek için kemerlerden yararlanabilirsiniz. Oversized kazaklarda kemer kullanmanın en şık yolu, kazağın renginde ya da tonlarında ince bir kemer kullanmaktır. Ancak sezonun gözdesi metalik (altın ya da gümüş) renkli kemerleri de kullanabilirsiniz.


2- Tayt veya Skinny'lerle giyin. Oversized kazak hacimli bir görüntüye sahip olduğundan, tayt ya da Skinny Jean pantolon gibi dar kesimli parçalarla birlikte giyilebilir. Böylece hem görüntüyü dengelemiş olursunuz hem de eforsuz şıklık sergilersiniz. Sezonun trendlerinden desenli ya da deri taytları bu şekilde değerlendirebilirsiniz.


3- Eteklerinizle Oversized kazakları birlikte kombinleyin. Sezonun öne çıkan eğilimlerinden biri kazak ve eteklerin birlikte kullanılması... Mesela kısa kazakları (Crop Tops) mini ya da kalem eteklerle birlikte kullanabilirsiniz. Kalem etekleri Oversized kazaklarınızla birlikte kullanmaktan çekinmeyin. Kazağınız bol olduğundan, dar kesimli eteklerle kullanmanız daha doğru olacaktır.


4- Gömleklerle birlikte giyin. Özellikle bu sezon gömlek yakaları kazaklarla birlikte kullanılıyor. Oversized kazağınızı gömleğinizin üzerine giyin ve yakalarını dışarı çıkartın. Eforsuz şıklık için basit ve kolay bir yöntem...


5- Atkı ve şallarla kullanın. Özellikle soğuk kış günlerinde oversized kazağınızla birlikte boynunuza saracağınız bir atkıyla, hem şık hem de sıcak tutan bir kombinasyon elde edebilirsiniz. Sezonun desenli atkı ve şallarından edinebilir, ya da parlak renkli olanlarıyla kıyafetinize hareket katabilirsiniz.


Fotoğraflar: Pinterest

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM


4 yorum:

  1. Yine açıklayıcı güzel fikirler veren bir yazı olmuş ellerine sağlık .)

    YanıtlaSil
  2. Ilk fotoğraftaki bloggerin ismini paylasabilir misiniz?

    YanıtlaSil