5 Mart 2015

Trend: Takım kıyafetler

 
 Taylor Swift

Duyduk duymadık demeyin! 1970'li yılların istilası, dozajı artırarak devam edecek. Bunun yansımalarını buraya taşıdığım trendlerle mercek altına almaya devam edeceğiz lakin şimdi sizlere 70'li yılların en mühim trendlerinden biri hakkında dem vurmak istiyorum: Takım kıyafetler! Üstü aynı, altı aynı... Üstü desenliyse altı da aynı desenden oluşmuş takım kıyafetler... 70'li yıllarda çok fazla tercih edilen bu eğilim 2015 bahar/yaz modasına damgasını vurmaya hazırlanıyor.


Esasında geçtiğimiz ilkbahardan beri büyük bir trend olacağının sinyallerini vermişti. Moda lûgatında "Matching Set" olarak adlandırılan takım kıyafetler, geçen sezonlarda Crop top ve etek şeklinde karşımıza çıkmıştı. Crop üstler ve etekler yine takım halinde giyilmeye devam edecek ancak bu yaz dozun bir tık daha artacağını ve aklınıza gelebilecek bütün kıyafetlerde bir eşleşme söz konusu olacağını vurgulamak isterim. Özel baskılar, çiçek desenleri ve geometrik şekillerin yanı sıra, düz renk ancak aynı kumaştan parçaların birlikte giyileceği bir sezon bizleri bekliyor.

Fotoğraflar: Harpers Bazaar, Pinterest

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

3 yorum:

  1. Eskiler geri dönmüş nostalji :) bloğunuzu takip ederek çok guzel bilgiler ediniyorum.bloğuma sizi ve herkesi bekliyorum sevgiler http://gamzegamzelifeandstyle.blogspot.com.tr/?m=1

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir post. Takipteyim. http://matmazelmoda.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil