25 Ağustos 2015

Ofiste spor ayakkabı nasıl giyilir?


Spor giyimin günümüzdeki yorumlanışı geçmiş yıllara nazaran çok daha farklı boyutlarda... Artık spor giyim parçalarını klasik hatta feminen parçalarla birlikte giyip, kombinleyebiliyoruz. Üstelik yükselişine devam eden "Normcore" akımı da spor parçaları ayrı bir yere getiriyor. Hal böyleyken spor giyim temasının en vurucu üyesi olan spor ayakkabıları da başrolde görmemek imkansız. Hemen her tarzda kullanılabilen spor ayakkabılar, değerine değer katarken farklı kombinlerde de kendine yer buluyor. Her daim klasik tarz ile andığımız ofis giyiminde de kendine yer bulan "Sneaker"lar, iş yerindeki stilinize dinamik bir hava katacak. Nasıl mı? İşte ofiste spor ayakkabı giymenin bir kaç yolu.... 


 

Kumaş eteklerle giyin

Kalem eteğiniz ya da a kesimli midi eteğiniz spor ayakkabı ile şahane gözükebilir! Yapmanız gereken ayakkabınızla kıyafetinizi bir noktada uyuşturmak. Örneğin; renk uyumu klasik kesimli etekleri spor ayakkabılarla giymek için kullanışlı bir tüyodur.


Siyah spor ayakkabıları tercih edin

İş yerinde spor ayakkabı giymekten çekiniyorsanız, siyah bir çift spor ayakkabı tercih edebilirsiniz. Siyah spor ayakkabılar kıyafetlerinizle bütünleşir ve pek de dikkat çekmezler. 


 Beyaz spor ayakkabı giyin

Beyaz spor ayakkabılar da minimalist tarzı tamamlayan en güzel parçalardan biri... Özellikle kumaş pantolonların ve kalem eteklerin klasik havasını kırıp, kararında bir spor hava vermesiyle ofis stilinin vazgeçilmezleri arasına girebilir.


Blazer ve spor ayakkabıyı birlikte kombinleyin

Blazer ve spor ayakkabının uyumu harikadır ve eforsuz ofis şıklığı için bu ikiliden rahatlıkla faydalanabilirsiniz. Kot pantolonları blazer ve spor ayakkabıyla tamamlayabilir ya da kumaş pantolonları blazer ile kombinleyebilirsiniz.


Spor ayakkabıları elbiselerle giyin

Spor ayakkabıları tek parça elbiselerle de değerlendirebilirsiniz. Sade kesimli elbiseleri  spor ayakkabılarla tamamlayın ya da canlı renklerdeki elbiseleri düz renk spor ayakkabınızla dengeleyin.

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM
 
 

5 yorum:

  1. ben bu tarzı çok sevdim hem rahat hem de şık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @audrey Kesinlikle; bir taşla iki kuş... Eforsuz şıklık...

      Sil
  2. bloguma göz atarsanız çok memnun olurum

    YanıtlaSil
  3. merhabalar..2 yıldır bloğunuzu beğenerek takip ediyorum..başarılar dilerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Burcu Merhaba, takibiniz için çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum (: Sevgiler...

      Sil