10 Ağustos 2015

Sevdiğim moda blogları: Silvia Bosch Blog

 

Sizi bilemiyorum; ama şahsen ben ne zaman bir İspanyol bir moda blogger'ı görsem, stilini pürdikkat incelemeye başlıyorum. İspanyol blogger'ların kendilerine has stilleri, yaratıcılıkları ve ilham verici kombinleri her daim ilgimi çekiyor. Bugün de tesadüfen bir fotoğrafına rastladığım, ardından "Kim bu zevkli kadın?" diye Google'a sorduğum Silvia Bosch'u sizlere tanıtmak istedim. 30 yaşındaki blogger, İspanya'nın Barcelona şehrinde yaşıyor. Halkla ilişkiler alanında eğitim alan Silvia, 10 yıldır moda sektörünün içinde çalışıyor.


Silvia,  karizmatik yüz hatları, kemik çerçeveli gözlükleri ve "hem rahat hem şık" kombinleri ile dikkat çekici bir blogger... Güzel fotoğraflar ve videolarla kişisel stilini paylaşan Silvia'nın seçimlerinde dev tasarımcılara ait parçaları sık sık görebilmek mümkün. Ayakkabı ve çanta seçimleri dikkat çeken blogger, farklı parçaları kombinlemek konusunda adeta insanın ufkunu açıyor. Eğer siz de Silvia'nın tarzını beğendiyseniz, onu instagram hesabından takibe almak için buraya, blogunu ziyaret etmek için de buraya tıklayabilirsiniz.



1 yorum:

  1. caniim bende cok ilgileniyorum boyle giyimini stilini begendim bu bayanin websitesinede goz attim oldukca basarili paylastigin icin tesekkurler blogumu ziyaret edersen sevinirim.
    fleurparisienne.com :)

    YanıtlaSil