19 Ekim 2015

Öğretmenler Günü Hediyeleri


 Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi dünyanın her yerinde öğretmenler toplumun en özverili ve en saygıdeğer öğeleridir. Çünkü onlar hayatlarını öğretmeye ve eğitmeye adamış, çıkarsız sevmeyi bilen ve sevmeyi öğreten, birçok insanın hayatında doğru yolu göstererek farklı kararlar ile umulmadık başarılar elde etmesini sağlayan çok değerli varlıklardır. Bir doktoru, bir sanatçıyı, bir mühendisi ve bir öğretmeni yetiştiren, onları mesleklerini düzgün bir şekilde icra edecek karakterli ve doğru insanlar olmaya yönelten insan öğretmendir. Ailemizden sonra bizi en çıkarsız duygularla seven, bize her zaman yakınlık gösteren, bizleri yanlış kararlar vermekten veya yanlış insanlar olmaktan kurtaran, her zaman disiplini, yardımlaşmayı, sevmeyi, dostluğu öğretmek için fedakarlıklarda bulunan öğretmenlerimizi her zaman hatırlamalı, onlara her fırsatta şükranlarımızı sunmalıyız. 1981 yılından beri kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü tam da böyle bir fırsattır. Öğretmenler Günü’nde geçmişimizde bizimle olan ve bizi bu günlere getiren, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan öğretmenlerimizi hatırlamalı, onları mutlu etmeliyiz. Öğretmenler günü hediyesi pahalılıktan ve gösterişten uzak, anlamlı ve özel olmalıdır.

    Öğretmenler Günü Hediyeleri Neler Olabilir?

    USB, Kalem ve Kartvizitlik Seti


Öğretmenler günü hediyeleri arasında sıkça tercih edilen seçeneklerden biri de kişiye özel olarak hazırlanan bu settir. İçerisinde 8 GB USB, şık bir dolma kalem ve kullanışlı bir kartvizitlik vardır. Öğretmenler Günü’nde öğretmeninize hediye etmek güzel bir jest olacaktır. Hem kullanışlı hem de ona özel hazırlanması, objelerin üzerinde isminin yer alması onu çok mutlu edecektir. Öğretmenler Günü’nde öğretmeninizi hatırlamak size yetmiyor, ona kendini özel hissettirmek ve onda bir hatıranız olsun istiyorsanız bu şık ve kullanışlı set sizin için iyi bir hediye seçeneği demektir. 
   
 Işıklı Dünya Küresi
   


 Öğretmenlerin hepsinin hoşuna gidebilecek, çalışma masalarında dekoratif amaçlı kullanılabilecek bir obje… Işıklı dünya küresi bir adet kalem pil ile çalışmakta ve sürekli dönme özelliğine sahip hoş bir objedir. Özellikle Coğrafya veya Fen Bilimleri branşlarında mesleklerini icra eden öğretmenler için anlamlı bir hediye olacaktır Öğretmenler Günü hediyeleri arasında oldukça özel sayılabilecek bu hediye öğretmenlerinizin kullanmaktan zevk alacağı bir masa aksesuarı olacak, sizi unutturmayacaktır. Öğretmenler Günü’nde öğretmenine kalıcı ve anlamlı bir hediye vermek, minnetlerini böyle hoş bir hediye ile sunmak isteyenler için oldukça ekonomik ve iyi bir tercih olacaktır.
    

Öğretmenler Günü İçin Ahşap Foto


Öğretmeninizin hatırınızda kalan ve asla eskimeyen o şefkat dolu yüzünü ahşap bir tablaya işleterek de ona anlamlı bir hediye hazırlamış olursunuz. 24 Kasım tarihi gelip çattığında minnet duyguları beslediğiniz, hiçbir zaman unutmadığınız değerli öğretmenleriniz için iyi bir hediye seçeneği de ona üzerinde fotoğrafının böylesine kalıcı bir şekilde bulunduğu ahşap bir fotoğraftır. Hem erkek hem de bayan öğretmene hediye edebileceğiniz bu üründe, ahşap üzerine fotoğraf lazer yöntemiyle işlendiği için hiçbir şekilde silinme gibi bir sorunla karşılaşılmayacak, dilediğiniz gibi ona uzun yıllar kalacak bir hatıra bırakmış olacaksınız. Öğretmenler Günü hediyeleri arasında kalıcı bir seçenek arıyorsanız kişiye özel bu ahşap fotoğraf size yardımcı olacaktır.


2 yorum:

  1. Bi öğretmen olarak bu güzel yazınız için cok tesekkurler. Her zamanki gibi samimi ve içten olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @georgi Ne güzel, beğenmenize çok sevindim (: Öğretmenler Gününüzü şimdiden kutluyorum. Sevgiler...

      Sil