18 Kasım 2015

Kate Middleton: Saloni Martine Elbise


Düşesimiz yine yeniden bir yardım etkinliği için ortaya çıktı. İngiltere'de Fostering Network adındaki yardım kuruluşunun etkinliği için boy gösteren Kate Middleton, hem şıklığı hem de yeni seçimleri ile dikkat çekti. İlk defa Saloni markasına ait bir elbise tercih etti ve vazgeçemediği süet ayakkabılarına bir yenisini daha ekledi! Haydi Kate'in seçimlerine yakından bakalım...


Efendim, Kate'in üzerinde gördüğünüz şahane elbise Saloni markasına ait... Londra merkezli marka hakkında fikir sahibi olmak isteyenler buraya tıklayabilir. Kate'in seçimi markanın sonbahar koleksiyonundan "Martine" elbise oldu. Neredeyse döşemelik kumaş kadar kalın bir materyalden yapılmış elbise hem rengi hem de retro havasıyla insanı cezbediyor. Adeta 60'lı yıllardan fırlamış gibi görünen elbise Düşes'e çok yakışmış.

 Saloni Martine Elbise

789 Dolar fiyatla satılan elbise, kol boyu ve sırt kısmındaki dekolteyle de dikkat çekiyor. 
Stoklarda gözükmeyen elbiseyi incelemek isteyenler buraya tıklayabilir. 


Kate, bu güzel elbiseyi Alexander McQueen kemeriyle tamamlamış. 
Kemerli halini de sevdim ama kemer kullanmak yerine bu elbiseyi çok daha güçlü hatta biraz da tasarım işi ayakkabılarla hayal ettim (:
Kate'in süet ayakkabı tutkusuna gelirsek...

Gianvito Rossi

Kate Middleton'ın yeni cicileri Gianvito Rossi imzası taşıyor. 429 Euro'ya satılan ayakkabılar yaklaşık 1300 TL'ye tekabül ediyor. Kate'in diğer ayakkabılarına nazaran bu seçimini beğendim, sivri burunları ile klasik ama zamansız, güzel bir seçenek olmuş.


Saçlarını açık kullanmayı seven Düşes, bu sefer yarım toplu bir model tercih etmiş.


Düşes'in saç modeli çok şirin görünüyor (:


Düşes'in yeni seçimlerini siz nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: Dailymail ve WENN


2 yorum:

  1. bu kıza ne giyse yakışıyor yahuu

    YanıtlaSil
  2. ilgiyle takip ettiğim bir bölüm ama merak ediyorum Amal Clooney de marakla takip edilen ve tarz giyinen biri acaba onun için de böyle bir bölüm yapmayı düşünmez misiniz düşünmüyorsanız da lütfen düşünün :)

    YanıtlaSil