28 Aralık 2015

Trend: Gömleği ters giymek


Gömlek; gardırobun vazgeçilmez parçalarından biri... Hem maskulen hem feminen bir duruşu olması, herkesin tarzına uyuşu ve kombinlemeye ziyadesiyle elverişli olması onu mühim bir klasik yapıyor. Tarza tarz katan bu güzide parçanın 2016 ilkbahar/yaz koleksiyonlarının tanıtıldığı moda haftalarındaki yorumu ise gömleği bir kez daha vazgeçilmez kılıyor! Eveeet, ters şekilde giyilen gömleklerden bahsediyorum. Ters giyilen gömlekler çok şık ve tarz görünüyor. Aynı zamanda gömleğin çeşitli şekillerde kullanımına bir yenisini daha ekliyor.



Ters şekilde giyilmiş gömlekler sadece tek düğmelerin iliklenmesiyle güzel sırtları ortaya çıkarıyor. Sırt dekoltesini tercih etmem derseniz, bluz şeklinde de kullanabilirsiniz. Yaz sezonunda daha çok klasik beyaz ve boyfriend gömleklerin bu tarzda giyilmesi ön planda olacak. Sokak modasının bağrına basıp, pek sevdiği bu yeni trendi sizler nasıl buldunuz?


Fotoğraflar: Pinterest, Vanessa Jackman

 

2 yorum:

  1. Arka kısmı cok güzel görünüyor ama ön taraf için aynı şeyi söyleyemeyecegim :/ belki de gözümüz alışkın olmadigindandir

    YanıtlaSil
  2. her moda olan güzel olacak dıye bırsey yok..Sonuc olarak estetik durması ve göze hıtap etmesı onemlı..Bana acıkcası deli göleğini hatırlattı..:))))

    YanıtlaSil