3 Aralık 2015

Yılbaşı Elbise Modelleri

 

Yeni yıl yavaş yavaş yaklaşırken, yepyeni heyecanlar hepimizi sardı. Yeni yıla ait umutlar, planlar derken herkesin aklında yılbaşı planları var.
 
Yeni yılın tatlı telaşlarından bir tanesi yılbaşına nerede gireceğimiz ve yılbaşında ne giyeceğimiz! 2016 yılbaşı modasında, geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi kırmızı, lame, dore ve siyahlar hakim. Lüks kadifelerden oluşan, payet ve simli detaylarla buluşan minimal tasarımlar dikkat çekiyor. Yılbaşı elbise modelleri kadar şık ve dikkat çeken, payetli etekler de oldukça moda. Payetli eteklerinizi yine payet detaylarla oluşan şifon gömleklerle kombinleyebilirsiniz. Elbisenizi ya da iki parçalı kombinden oluşan kıyafetinizi deri ceketler, kısa ve kürk ya da kırçıl detaylı paltolarla kombinleyebilirsiniz.
Yılbaşı elbisenizle kombinleyeceğiniz ayakkabı şık ve rahat olmalı. Abartıdan uzak bir ayakkabı elbisenizi çok daha ön plana çıkaracaktır. Stilettolar bu gece için kurtarcınız olabilir. Yine yanınıza alacağınız minik ya da kutu formundaki çantalar, yılbaşı tarzınızı tamamlayarak tüm gözleri üzerinize çekecektir.

Yılbaşı kombinleri için hazırladığımız moda ipuçlarıyla yeni yıla kendinizi çok özel hissederek gireceksiniz.
Yılbaşı gecesi için seçtiğimiz, aynı zamanda Gizem Hatipoğlu’nun da tercihi olan elbise modellerini ve linklerini aşağıda bulabilirsiniz...


Kırmızı önü taşlı kadife elbise



Siyah simli elbise

 

Siyah önü aksesuarlı kadife elbise

 

Kırmızı kemerli kolsuz kadife elbise





3 yorum: