30 Mart 2016

Daha iyisi için


Atasun Optik’ in hikâyesi 2007 yılında Hollanda çıkışlı, dünyanın en büyük optik perakendecilerinden olan GrandVision bünyesine katılmasıyla başlıyor.

Tam 45 ülkede konuçlanan GranVision Türkiye’ye gelirken hem optik dünyasına yeni bir ses, hem de Türkiye’deki optik kullanıcılarına kaliteyi ucuza elde edebilmelerinin mümkün olabileceğini, mümkün kılmak için hikâyesine yılın son aylarında adım atıyor.

Atasun Optik olarak amacları aslında çok net. Ülkenin en iyi optik hizmetini sunabilmek. Sizler için en iyisi olabilmek. Bu amaç uğruna tüm şubeleriyle birlikte, her gün daha iyisini müşterilerine en ekonomik biçimde sunmak için çalışıyorlar.


Ar-Ge birimlerinde değişen ve gelişen dünyada müşteri kullanım rahatlığına dikkat ederek ürettikleri ürünlerinin yanında, tüm şubelerinde çalışan 700’den fazla personelleriyle birlikte sizlere alış verişinizde daha keyifli bir zaman dilimi yaratabilmeleri için yoğun olarak kişi odaklı eğitimler veriyorlar.

Sadece müşterisinin ekonomik durumu göz önünde bulundurmayarak, ihtiyacına da karşılık veren Atasun Optik’te, Avrupa Birliği standartlarında sunulan her ürün sadece sezon sonu değil, sezon dönemlerinde de müşterilere avantajlı bir biçimde indirimli sunularak, sıradanlaşmış perakendeciliğin üstüne çıkılarak, ülkeni optik pazarına farklı bir hizmet anlayışı getirmiştir.

2007 yılından sonunda kurulan Atasun Optik, Türkiye’de 1 milyondan fazla kullanıcıya doğru hizmeti sunmuştur.

Müşteri önceliği, saygı ve aile olma bilinci Atasun Optitik tarafından misyon edilmiş ve bu sayede Türkiye’nin en çok tercih edilen optik perakende markası olabilmek için azmini katlamıştır. Elde ettiği güven ve kaliteden ödün vermeden sunduğu hizmet anlayışı sayesinde en çok tanınan optik markalarından biri olan Atasun Optik’in müşterilerine sunduğu geniş ürün yelpazesini sizlerin de görebilmeniz mümkün. Nasıl mı? Buradan sitesine tıklayınız. 'Sunduğu kalite anlayışı ile kurum, hedeflerini büyütmüş, ülkedeki optik mağazacılığa yeni bir soluk, değişen dünya ve teknoloji ile adımlarını daha da büyük atmaya başlamıştır.'

Müşteri memnuniyetini ilk sırada tutarak, tamamı Avrupa Birliği standartları çerçevesinde hazırlanmış; müşterilerinin ekonomilerinin yanında sağlıklarını da düşünerek, gönül rahatlığıyla kendilerine en uygun ürünü satın almalarını sağlama adına müşterilerine tüm ürünlerinde, koşulsuz iade ve değişim hakkı tanımaktadır. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder