6 Haziran 2016

Trend: Spor ayakkabı ve elbise


Bundan bir kaç yıl önce spor-şık akımının ilk sinyalleri geldiğinde artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı belliydi. Neredeyse her tarzda kendine yer bulan -spor giyim parçalarının en güzidesi- spor ayakkabı, hızını alamadı ve kalem eteklerden ipekli pantolonlara kombinlendi durdu. 2016 yaz sezonunda bin bir çeşidiyle vitrinlerde yerini alan spor ayakkabıların şu sıralar en gözde kullanımı elbiselerle olanı... Bir kaç sezondur feminen elbiselerle görünen spor ayakkabılar, yaz sezonunda daha fazla elbiseye yarenlik edecek.


Slip, kot ya da şifon fark etmez. Maxi bohem elbisenizle Converse'lerinizi giyebilir ya da uçuş uçuş çiçekli elbisenizle tenis ayakkabınızı kombinleyebilirsiniz. Özelikle desenli elbiselerle çok yakıştığını düşünüyorum. Sokak modası derseniz, uzun bir zamandır spor ayakkabı ve elbise kombinleriyle arz-ı endam etmekteler... İşte sokak modasından derlediğim görsellerle, biraz da ilham versin diye seçtiğim kareler...



3 yorum:

  1. en sevdiğim trend diyebilirim :-)))

    YanıtlaSil
  2. Enn sevdiğim tarzlardan biri, daha çok yazı bekliyoruz lütfen <3

    YanıtlaSil
  3. Elbise altina spor ayakkabi bir bana yakismiyor sanirim.(Malum fazla kilo ve kisa boy kombinasyonu)Ancak fotograflara bakar bakar ic cekerim!

    YanıtlaSil