1 Şubat 2018

Kate Middleton: Catherine Walker Mavi Manto


Kate Middleton ve William'ın İsveç-Norveç gezisinin ilk ayağı tamamlandı. Şimdi sıra Norveç'te... Turun ikinci ayağı çiftimiz resmi olarak Norveç'e indiğinde başladı. Böylece Kraliyet ailemiz iki gün sürecek resmi ziyaretlerine başlamış oldu. Bu arada, William ve Kate ile Norveç Prensi Haakon ve Prenses Mette-Marit şimdiye dek tanışmamış. İsveç'te Victoria ve Daniel'in eşlik ettiği  gibi, Norveç'te çiftimize bu iki Kraliyet üyesi eşlik edecek.

William, Kate, Norveç Prensesi Mette-Marit ve Norveç Prensi Haakon 

Kate ve eşi için kar üzerine kırmızı halılar serildi ve çiftimiz uçağından indi. Kate'in Norveç'te giydiği ilk parça ise yine Catherine Walker oldu... Futbol tabiri ile 'hat-trick' yapan Düşes'in Catherine Walker mantolarına takıntılı olduğunu söyleyebiliriz sanırım. Yine özel olarak dikilmiş, Düşes'e en çok yakışan mavi tonlarında , hakim yaka bir manto... 


Sarayda yenen öğle yemeğinden sonra, çiftimiz Norveç halkını selamlamak üzere yürüyüş yapmışlar. Kate bu yürüyüş için mantosunu yine kürk yaka ve manşetler ile tamamlamış. Uçaktan indiğinde Tod's süet ayakkabıları tercih eden Düşes, yürüyüş için Russell and Bromley marka çizmelerini tercih etmiş.


Kahverengi Alpaca şapkası da bu kombin ile harika durmuş. 
Mavi ve kahverengi uyumu ne kadar da güzel görünüyor...


Kate, saray ziyaretinde hamile iken en çok tercih ettiği markalardan biri olan Seraphine imzalı mavi bir elbise giydi. Seraphine Marlene elbise, dantel üstü, robadan modeli ve rengi ile tatlı bir seçim olmuş.


209 GBP fiyat ile satılan elbiseyi yakından incelemek isteyenler için linki buraya bırakıyorum.


Kate'in Norveç'teki ilk seçimlerini nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: DailyMail

2 yorum: