1 Mart 2019

Kate Middleton Kuzey İrlanda'da neler giydi?


Cambridge Dükü ve Düşesi, bugün Kuzey İrlanda'daki gençlerle alakalı iki günlük bir geziye çıktı. Çiftimiz, iki günlük bu turda Belfast, Fermanagh ve Ballymena'yı ziyaret edecek. Kate Middleton, Kuzey İrlanda'ya ayak basar basmaz, kırmızı renkli mantosuyla hemen konuşulmaya başladı bile... Kate'in ilk seçimi ise yine eskilerden yana oldu. Haydi Kate'in Kuzey İrlanda turu boyunca neler giydiğine hızlıca bir göz atalım, ne dersiniz?


Catherine'ciğimiz, ilk olarak, 2016 yılında Kanada Turu esnasında giydiği Carolina Herrera marka kırmızı mantosunu yeniden değerlendirdi. Kate, bu mantoyu 2017 yılında ikinci kez giymişti. Kuzey İrlanda turu ile üçüncü kez üzerinde görmüş olduk. Şık, zamansız ve tam bir 'Kate stili' manto olduğunu düşünüyorum.


Siyah süet botları da yine daha önce gardırobunda bulunan bir parça... LK Bennett marka botları bir süredir Kate'in kullandığını görüyoruz. Rahat ve şık bir tercih olmuş...


İrlanda gezisinin ilk günü, çiftimiz İrlanda Futbol Federasyonu'nun (IFA) merkezi olan Windsor Park Futbol Stadyumu'nu ziyaret etti. Kate Middleton ve William çocuklarla futbol oynadı. Ortaya eğlenceli kareler çıktı. Kate'in spor şıklığı da gözümüzden kaçmıyor pek tabii... Lacivert Barbour ceketi çok güzel. Kazak ve ayakkabı seçimleri ile de şıklığını tamamlamış. 

Barbour

Kate'in seçtiği Barbour Longshore Kapitone Ceket, 159 Pound fiyatla satılıyor.


Kate'in ayakkabı tercihi ise New Balance'dan yana oldu.

New Balance

Kate'in seçtiği spor ayakkabı, New Balance Fresh Foam Cruz Trainers olarak geçiyor.
Ayakkabının fiyatı 80 Pound...


Ve Kate'in kazak seçimi ise Ralph Lauren oldu.  



Saç örgüsü desenli kriket kazağı çok şık... Kazak stoklarda bulunmayan bir parça. Ben bu tarz kazakları Kate'e çok yakıştırıyorum doğrusu... 


Kraliyet çiftimiz, gezinin ilk gününü Empire Music Hall'da fark yaratan gençleri kutlayan bir partiye katılarak bitirdi. Düşes'in ışıltılı halleri geceye de yansımış. Pırıltılı elbisesiyle göz alıcı görünüyor.  Sadece kombininde ayakkabı ve çanta seçimi hoşuma gitmedi. Bu ayakkabılar nedense meşhur ten rengi ayakkabıları gibi her şeye yakışmıyor. Sorun, ayakkabının ten rengine uymaması gibi geliyor...


Ama ben Kate'in elbise seçimine gerçekten bayıldım. Mint yeşili elbise ona çok yakışmış. Yaka ve kol detayları çok güzel görünüyor. Pileli olması da hoş bir detay olmuş.

 Missoni

Missoni V yaka elbise, 1325 Pound fiyatla satılıyor.
Daha doğrusu stoklar erimiş, sitede stokta yok ibaresi var.



Kate Middleton, William ile birlikte Kuzey İrlanda turunun ikinci gününde Ballymena'da bir gün geçirdi. Burada polis memurları ve çeşitli sivil toplum örgütleri ile buluştular. Ayrıca gençlere yardım eden bir hayır kuruluşunu da ziyaret ettiler. 


Kate'in seçimi Mulberry markasından yana oldu. Markanın 2018 sonbahar koleksiyonundan mavi renkli trençkot havası olan mantosunu giyen Düşes, gerçekten çok tatlı görünüyor. Bu arada bu pelerin etkisi verilmiş manto ile Harry Potter filmine de selam çakmış.


Kate, Rupert Sanderson marka lacivert süet ayakkabıalrını ve Jimmy Choo Celeste clutch çantasını yeniden değerlendirdi. Bence bu manto ile aksesuarları harika görünüyor. Zaten mavi ve lacivert rengin birlikte kullanımını oldum olası çok seviyorum.


Düşes, bu muhteşem mantonun içine ne giydi derseniz, yine koyu mavi tonlarında ve Jenny Packham imzası bulunan kalem bir elbise tercih etti.


Kalem elbise yeni bir parça... Kate için özel olarak dikilmiş. Kate'in giydiği tarzda bir elbise... Bel kısmındaki kemer detayını çok beğendim. Kate gibi zarif bir hanımın üzerinde harika durmuş. Zira, kalem elbiseleri 'kalem' gibi fiziği olan hanımlara pek yakıştırıyorum.

Royal çiftimizin Kuzey İrlanda gezisi böylece sona erdi.
Sizler bu gezide Kate'in seçimlerini nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: Pinterest


1 yorum:

  1. elbiseyi çok beğendim ben yanar döner çok güzel durmuş..

    YanıtlaSil