6 Mart 2019

Recycle Kate: Sportmax Yeşil Manto


Kate Middleton bugün eşi William ile birlikte İngiltere'nin sahil şehirlerinden birini ziyaret etti. Şehirde bir çok noktaya uğrayan çiftimiz, yine halkın büyük ilgisiyle karşılanmış. Karanlık ve yağmurlu bir günde yollara düşen Kate'in seçimi ise yeşil renkten yana olmuş. Yeşilin tonlarını aynı kombinde kaynaştıran Düşes'in seçimlerine dilerseniz hızlıca göz atalım.


Düşes zaman zaman geri dönüşüm stili ile karşımıza çıkıyor, çok da iyi yapıyor. Kate bugün, gardırobunda bulunan ve ilk olarak 2015'in Noel'inde giydiği yeşil renkli Sportmax mantosunu yeniden değerlendirdi. 


Dilerseniz, Sportmax mantonun mini tarihçesine hızlıca bakalım... Kate bu mantoyu ilk kez 2015 yılında giymiş. O zaman siyah deri bir kemer ve zarif bir broş ile kullanmış. İkinci kez 2016 yılında yeniden giymiş lakin bu sefer daha minimal bir kombinde karar kılmış. İnce deri kemeri ile sade ve şık görünüyor. Üçüncü kombininde ise hiç kemer kullanmamış ama kombini şal ve çantasıyla güçlendirmiş. İşte size Kate'den ufak stil ipuçları! Bir manto ve üç farklı görünüm: Bence hepsi çok başarılı ve birbirinden şık...


Süet çizmelerin daha önce de Kate'in dolabında olduğu iddia edilmiş. Markası Ralph Lauren... Hafızam çizme konusunda maalesef iyi değil, o sebepten kesin bu markadır diyemiyorum. Bu kombinde çizmeleri çok sevdim. Gelelim Düşes'in yeni elbisesine... Kate'in yeni elbisesi çok güzel. Fotolarda çok belli olmasa da tavus kuşu deseni çok şık görünüyor.

Michael Kors

Michael Kors imzası bulunan elbise, 158 Pound fiyatla satılmış. Satılmış diyorum zira tahmin edebileceğiniz gibi stoklarda kalmamış. Elbise çok tatlı gerçekten ve tam Kate'in tarzına uygun bir parça...


Kate görüntüsünü Türk markası Manu Atelier'e ait yeşil çantası ile tamamlamış.
At kuyruğu ile gerçekten çok taze ve güzel görünüyor.
Baştan ayağa kusursuz, çok beğendim. Siz?

Fotoğraflar: Pinterest ve Daily Mail

1 yorum: