10 Eylül 2011

Trend: Cuff bilezikler


Büyük ve kalın bilezikler bir kaç sezondur bir çok marka ve tasarımcının koleksiyonlarından kullanığı önemli bir aksesuar olmuştu. Aynı şekilde bu sezonda çok popüler olan bu bileziklerin özellikle altın rengi olanları çok fazla kullanılacak. 
Cuff bileziklerin tıpkı gladyatör sandaletler gibi ikonik bir parça olduğunu düşünüyorum. Eski Mısır, Yunan, Roma ve Viktorya dönemlerinde de çok fazla kullanılıp bir çok kadının dolabında bulunduğunu düşünmek sanki bu takıyı daha da cazip hale getiriyor.
Cuff bileziklerin en sevdiğim özelliği ise çok sade bir kıyafeti bile bir anda şık ve tarz bir hale getirebilmesi... Çoğu kişiye yakışan bu takıyı her türlü kıyafetle yakıştırmak ve takmak da mümkün.

 Emma Watson ve Eva Longoria

 Taylor Swift ve Anne Hathaway

 
 Vanessa Hudgens ve Zoe Saldana

Leighton Meester

Mila Kunis

 Ashley Green

 Miley Cyrus


3 yorum:

  1. hem şık hemde güçlü bir imaj sergiliyor.

    taşlarla bezeli olanlarını cok seviyorum.

    YanıtlaSil
  2. EVET nekadar bayılsamda kullanamıyorum nedense pek takı aksesuar kullanan biri degilimdir sadece küpem saatim hafif ince kolye kücük uclu ince spor bileklikler ancak bukadarı

    YanıtlaSil
  3. @milky bence de öyle, karizmatik bir duruşu var bu takıların.

    @kırmızı taban ben senden de beterim sadece küpe ve saat takan bir tipim ancak artık kıracağım bu düzeni :) cuff bileziklerden istiyorum şekil şekil :)

    YanıtlaSil