12 Ağustos 2023

Trend: Kahverengi ve tonları

 

Doğa ve toprakla olan bağlantımızı simgeleyen kahverengi ve kahverenginin 50 tonu, 2023/2024 sonbahar-kış sezonunda yükselişe geçen renk trendlerinden biri... Sonbaharı çağrıştıran kahverengi esasında sofistike bir çekicilik de barındırıyor. Bu yüzden yeni sezonda kahve tonlarını denememiz için çok iyi sebeplerimiz var.


Kahve rengi tonları, pek çok renkle uyum sağlar. Örneğin, bej, krem, gri, haki veya beyaz renklerle birlikte giyerek eforsuz ve zarif bir görünüm elde edebilirsiniz. Bordo, mürdüm, turuncu veya hardal tonları gibi daha canlı renklerle de cesur bir tarz oluşturabilirsiniz. Ayrıca kahverenginin bazı tonları siyah renk ile çok yakışıyor. Jean kumaşlarla ne kadar iyi durduğunu söylememe gerek bile yok.


Bu sezon, kahve rengi tonları dış giyim parçalarında öne çıkıyor. Kahverengi deri ceketler, montlar veya uzun palto modelleri, hem rahat hem de şık bir görünüm sunuyor.


Kahverengi çanta, çizme veya şal gibi aksesuar ile kıyafetinizi tamamlayarak görünümünüze sıcak bir dokunuş ekleyebilirsiniz.


Fotoğraflar: Pinterest

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder