9 Ekim 2011

Trend: At desenleri


Bu sezon hayvan desenleri (animal prints) modayı sarıp sarmalamışken, hayvanların resmedildiği baskıların da revaçta olduğunu hatırlatırım . Kediler, baykuşlar derken şimdi de asaletin simgesi atlar elbiseleri, kazakları, gömlekleri süslüyor. At desenlerinin bulunduğu parçalar ise ünlüler tarafından oldukça sevilmişe benziyor. Örneğin Asos'un at desenli elbise ve trikoları bu aralar iki ünlünün üzerinde görüldü.

Bunlardan ilki sinema oyuncusu Jayma Mays. Asos marka hardal rengi kazağını ekose desen ceketiyle kombinlemiş. Şık değil mi?

 Jayma Mays


İkincisi ise Kardeşyanlardan Kourtney. O ise yine Asos'tan at desenli elbisesiyle görüntülendi. Kourtney'in üzerinde bu elbiseyi sevmedim. Özellikle siyah opak çorap ve leopar desen platformlarla hiç bağdaştırmadım. Modelin üzerindeki halini yeğliyorum.

 Kourtney Kardashian


Bu iki ünlünün dışında at desenli parçaları giyen başka ünlü isimler de var.

 Selena Gomez

 Kate Beckinsale

 Cherly Cole


Pretty Little Liars dizisindeki karakterlerden Spencer Hastings (Troian Bellisario), Knitted Dove marka sırtında at işlemesi olan hırkası (üstteki fotoğraf) ve yine  at desenli BCBGeneration  marka kolsuz marka gömlek ile dizide görülmüş.

Bakalım asil atlar daha başka hangi parçaları süsleyecek?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder