13 Ekim 2011

Salvatore Ferragamo Piyedepul elbise


Yukarıda gördüğünüz Salvatore Ferragamo'nun Sonbahar/Kış 2011 koleksiyonuna ait piyedepul (kazayağı) desenli elbisesi, dünyanın dört bir yanından altı ünlü hanımın favorisi olmuş durumda. Uzun kollu, siyah beyaz piyedepul desenli bu anvelop elbise, derin v yaka ve önden yırtmacı ile dikkati çekiyor. Benim fikrim mi? Ben piyedepul deseni seviyorum ama bir elbise için fazla göz yorucu ve abartılı olduğunu düşünüyorum. Favorim piyedepul ceketler ve aksesuarlar...

 Salvatore Ferragamo elbiseyi giyen altı ünlü hanım kim bakalım:


Sol başta, Avustralyalı oyuncu Teresa Palmer bu elbiseyi ilk giyen ünlü hanım olma unvanını taşıyor (: Düşünün ki Haziran ayında yine Salvatore Ferragamo'nun 2012 resort koleksiyonunun tanıtımında giymiş. Elbiseyi yine Ferragamo'ya ait clutch çanta ve ayakkabı ile tamamlamış.

Ortada ikoncan Lady Gaga, yanılmıyorsam Ağustos ayının başında tepeden tırnağa piyedepul desene bürünmüştü. Gözlükleri ise hala aklımda.

Sağda ise Çinli oyuncu Fan Bing Bing, siyah saçları, şapkası, siyah ayakkabı ve çantasıyla kombinlediği elbisesiyle gizemli bir hava yaratmayı başarmış.


Solda Avustralyalı model Jessica Hart, Eylül aynın ilk haftasında New York Fashion Night Out etkinliklerinde giydiği elbiseyi sezonun trendi sivri burun ayakkabılarıyla tamamlamış.

Ortada Vogue Japonya'nın editörü Anna Dello Russo'yu görüyorsunuz. Kendisi 48 yaşında ve ondan oldukça genç olan diğer ünlülere rağmen ben bu elbisenin en fazla onun vücut tipine gittiğini düşünüyorum. O da Lady Gaga gibi piyedepul Ferragamo clutch çanta kullanmış. O güllü şapka olmasaydı diye düşünüyorum lakin siyah-beyaz ayakkabıları elbise ve desenle çok yakıştırdım.

Ve sağda hiçbir moda trendini ıskalamayan ve muhtemelen ıslamayacak olan Kim Kardashian'ı görüyoruz. Geçen hafta bir tv programı için kameralar karşısına geçen Kim, bu elbiseyi en sade şekilde kombinleyen ünlü olmuş. Keşke vücut tipine de gitseydi... Yine de saçını, ayakkabı ve çanta tercihini beğendim ben...

Salvatore Ferragamo A/W 2011 Houndstooth Dress


Piyedepul trendini seven ve kullanan diğer ünlülere göz atmak için tıklayın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder