22 Kasım 2011

Biraz hardal?

 Fotoğraf: Tumblr

70'lerin bomba rengi hardal, geçen yıldan bu yıla iddialı bir giriş yaptı ve sezonun en iddialı renklerinden biri olarak gardıroplarda oldukça fazla yer kaplayacağa benziyor. Bir çok marka ve tasarımcının bol bol kullandığı bu renk kesinlikle sonbaharı çağrıştıran, yüksek enerjili bir renk. Geçen yıl hardal sarısı elbiseler revaçtaydı, bu yıl ise aklınıza gelebilecek hemen hemen her tür giyim parçasında görüyoruz. Özellikle çanta, kemer ve ayakkabılarda hardal tonları popüler. Bir sonbahar rengi olarak hardal'ı toprak tonları, koyu kırmızılar, yeşil, siyah ve gri ile kombinleyebilirsiniz.

 Elle McPherson ve Gwen Stefani

 Leighton Meester ve Nicole Richie

 Fearne Cotton ve Lady Gaga

 Kelly Rowland ve Kourtney Kardashian

Rihanna ve Olivia Palermo

5 yorum:

  1. ben de bunun trend raporunu uzuun uzuuun vermistim blog'da. bu sezonun en sevdigim trend'lerinden. :)

    YanıtlaSil
  2. @Gizem Dalyan hemen bakıyorum o zaman bloğa (: ben bu rengi sevmiyordum eskiden, ama bir kaç sezondur aşinalık yaptı ve şu an gözüme çok şık görünüyor (: selamlar.

    YanıtlaSil
  3. bu rengi hiç sevmezdim ama son zamanlarda göre göre gözüm alıştı herhalde,çok hoşuma gidiyor :)

    YanıtlaSil
  4. Açıkçası kendimi bildim bileli nefret ederim bu renkten. :( Hatta birkaç hafta önce çıktığım alış verişte, karşıma bu renk çıktıkça sinir olmuştum. O zaman farkında değildim modanın. Ve bu rengi tercih etmedim. Lakin biz kadınlar öyle yaratıklarız ki, bir şey modaysa ve güzel kombinlerin parçası olabiliyorsa ona aşık olmamız pek zor olmuyor. Bin pişmanım şu anda, neden birkaç hafta önce beni uyarıp "Hardal bu sene çok moda!" demedin ki Gardrop Kedisi? :D

    YanıtlaSil
  5. @Sheydosh çok güldürdün beni :D İlahi, bak aylar önce teeee Ağustos ayındaki yeni sezon renk trendlerini yazmışım, içinde "sevmediğimiz ama şimdi kıymetli olan hardal rengi" de var (:

    http://www.gardropkedisi.com/2011/08/2011-2012-sonbaharks-renk-trendleri.html

    bence sezon bitmeden bu rengi gardırobuna kat (: 2012 baharında da yeşilimsi sarılar giymeye hazır ol! (: sevgiler...

    YanıtlaSil