6 Kasım 2011

Leopar desenli jean pantolonlar

 Fotoğraf: Tumblr

Leopar desenin şu sıralar ne kadar trend olduğundan tekrar bahsetmeye gerek yok. Hemen hemen her tür parçada gördüğümüz leopar desen, jean pantolonlarda da oldukça revaçta. Ünlüler de  J Brand ve Current/Elliott markalarının leopar desenli jean pantolonlarını sıklıkla giyiyorlar. Leopar desenli jean mevzusunda Current/Elliott markasının açık ara önde olduğu da aşikâr çünkü en fazla giyilen marka o. Ben de Current/Elliott'un baskılarını ve modellerini beğendim. J Brand'ın baskıları ve renklerini pek fazla tutmadım, desenler fazla belirgin ve abartılı duruyor.

İki markanın leoparlı jean'lerini kimler tercih etmişler inceleyelim:

Current/Elliott'cular

 
 Jessica Hart

 Fergie

 Isla Fisher

Katie Holmes

Sarah Jessica Parker

Nicky Hilton


J Brand'cılar

 Heidi Klum

 Khloe Kardashian

Kim Kardashian

Zara TRF'nin de leopar desenli pantolonları var. Ama jean değil. Hem desenleri hem de modellerini beğendim. Fiyatı 89.95 TL  olan pantolonları incelemek için tıklayın.



6 yorum:

  1. çok istiyorumm leopar desenli bir pantalon, ama çok iddialı gibi geliyor her denediğimde sonra vazgeciyorum almaktan. Şimdi görünce yine alasım geldi=)

    YanıtlaSil
  2. bende istiyorum ne zamandır ama koyu tonlarda ve dilediğim kesimde bulamadım bir türlü

    YanıtlaSil
  3. @berilla ben de çok seviyorum ama başkalarında (: kendimde düşünemiyorum, dediğin gibi çok iddialı geliyor. ama seviyorum çok leopar deseni (:

    @rebeltakipte hem abartısız soluk desen hem de iyi kesim bulmak zor... ama bulup da paylaşırsan sevinirim, belki ben de cesaret ederim hem (:

    YanıtlaSil
  4. ben bir türlü beğenemiyorum bu deseni böyle. Hafif silik, sönük ya, içime sindiremiyorum. En baştaki Tumblr fotoğrafında ki çok güzel ama, ona bayıldım.

    YanıtlaSil
  5. @ezgi haklısın aslında, hakkını vererek giymek var ama nedense bazılarımıza abartılı geliyor (: baştaki görseli ben de çok beğendim, nasıl da güzel duruyor aslında canlı renkte (:

    YanıtlaSil
  6. Mavi Jeans tan kırmızı leopar desenli aldım tavsiye ederim çok güzel :) ASLI

    YanıtlaSil