8 Ocak 2012

Trend: Bol pantolonlar & Geniş paçalar

Blake Lively

Geçtiğimiz yılın gözde trendlerinden bol paça pantolonlar bu yıl daha da revaçta... 2012 İlkbahar/Yaz koleksiyonlarında sıklıkla görülen bol pantolonlar yüksek bel tercih edilecek. Üstelik bu yıl paçalardaki bolluk biraz daha abartılı; etek mi pantolon mu diye ayırmak zor olacak. Ayrıca sadece pantolonlar değil şortlar da geniş paçalardan nasibini alıyor. 

Bu pantolonların kısa boylular tarafından giyilmesini önermiyorum. Modeli gereği insanı daha kısa ve kilolu gösterebilme ihtimali var. Aslında bu pantolonları giyerken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, yüksek topuklu ayakkabılar. Boyu uzun olmayanlar, ne kadar uzun topuk giyerlerse o kadar iyi sonuç alırlar. Çünkü uzun topuklarla yapılan kombin tam tersi bacakları daha uzun gösterebilir. İnce ve uzun hanımlara gelirsek, onlar zaten sorunsuz bir şekilde bu modelleri giyebilirler. Bir de kemer takılması ve giyilen bluzun (ya da gömlek, tişört vs.) pantolonun içine sokulması çok daha iyi sonuçlar verecektir.

 Caroline Engman

Olivia Palermo ve Jennifer Lopez

 Chloe 2012 Resort

Bottega Veneta ve Celine 2012 Resort

 Fotoğraf: Tumblr


3 yorum:

  1. çok seviyorum ama boy gerektiriyo ... ben 1.60 lık olarak topukluyla nadiren giyiyorum...

    YanıtlaSil
  2. @modabekçisi ben de uzun değilim maalesef ama arada giydiğim oluyor topuklu sandaletlerle, seviyorum bol pantolonları (:

    YanıtlaSil
  3. benım vucut tıpıme gıtmez ama rahat bı gorunumu var

    YanıtlaSil