3 Temmuz 2012

Middleton'larla nikahtayız!


Kate Middleton, eşi Prens William ve kız kardeşi Pippa Middleton ile birlikte yakın arkadaşlarının nikah törenine gitmişler. Nikah lafını duyunca güzel kıyafetler görmeyi bekleyen bendeniz, maalesef koca bir hayal kırıklığıyla karşılaştım. Üstüne üstlük bu hayal kırıklığı sadece Kate Middleton ile sınırlı kalmadı; Pippa Middleton'dan tutun da düğüne gelen diğer davetlilere kadar hemen herkes zevksizlik abidesi kıyafetleri ile ortalıkta salınıp durmuşlar... 


Kate Middleton fotoğrafları bu sefer pek yakından çekilmemiş. Ben de siz daha iyi görün diye kendisinin giydiği Beulah (Blossom) elbisenin arkalı önlü fotokopisini aldım (: Nasıl?


Şimdi blog sahibesi olarak şahsi fikrimi söyleyeyim: Ben Düşes olsam bu elbiseyle nikaha filan gitmem. Ben Düşes olsam bu elbiseyle saat 3 ila 5 arasında gerçekleşen herhangi bir High-tea partisine katılırım... Early Grey de tercihim olur ((:
Düşes, LK Bennet clutch çanta ile LK Bennet nude ayakkabılarını neyseki yine giymiş. Şükürler olsun! 1155. kez giydiği bu parçaları eğer bir gün giymezse, kainatın düzeninde bir bozukluk olduğunu varsayacağım. Direk alamet-i kıyamet!


Pippa Middleton ise Alice Temperley (modelin ismi Rana) marka işlemeli bir gömlek elbise seçmiş. Ben bu tarz bir elbisenin nikaha giyilebileceğinden şüpheliyim. Gayet gündelik giyilebilecek yazlık bir elbise. O şapkanın ve clutch çantanın elbiseyle hiç bir bağlantısı yok bana göre... Şapkaya yazık... Ben bu elbisenin altına siyah sandaletlerimi geçirip, elimi kolumu bohem takılarla doldurup, omzuma attığım shopper çantamla sokaklarda fink atarım (:
Bu nikahın asıl bombası Prens William ve Kate Middleton'un eski aşklarının da nikaha davetli olması... Onlar da kim, diğer davetliler ne giymiş, gelin yaşlı mıymış gibi sorular için Dailymail'e bir tıklayın (:

3 yorum:

  1. kıyafetlere baktım hepsi birbirinden betermiş.. ama özellikle Pippanın kıyafetini pek bir beğenmiş reporter.. zevksiz bunların hepsi..

    YanıtlaSil
  2. Aslında ben Kate'in elbisesini çok sevdim ama nikah için gerçekten uygun olmamış.. Pippa ise resmen skandal :))

    YanıtlaSil
  3. @audrey aynen yahu, Pippa'nın kıyafetini elegan bulmuş reporter
    ((: reporter de bunlardan (:
    @HobiCoffe valla sen git o kadar markanın, modelin içinden sıradan bir elbise seç. altına da 2500. baskı ayakkabılarını giy. şaşırıyorum.
    Pippa da ayrı bir akım yaratmaya çalışıyor sanırsam. Bohem kraliyet stili ((:

    YanıtlaSil