11 Kasım 2012

Düşes ve Anma Günü Etkinlikleri


Her yıl 11 Kasım tarihine kadar bir ay boyunca süren anma günü etkinlikleri (Poppy Day) nihayete erdi. Uzun zamandır ortalarda gözükmeyen Kate Middleton, iki etkinlikte boy gösterdi. Üzerinde yeni kıyafetler görmeyi bekleyen beni yine hayal kırıklığına uğratan Düşes, geri dönüşüm konusundaki ısrarını devam ettiriyor (:


Yukarıda gördüğünüz mantoyu yine geçtiğimiz yıl Anma Günü (Poppy Day) etkinliklerinde giymişti. Diane Von Furstenberg manto 2008 yılına aitti.Geçtiğimiz yıl aynı mantoyla ilgili yaptığım post'u okumak için tıklayın.  Mantoyu bu sefer farklı bir şapkayla giyen Düşes'in şapkası da yeni değil. Siyah renk, Philip Treacy tasarımı şapka daha önce 2006 yılında Düşes tarafından giyilmişti. Bakınız:

Yıl 2006

Bir başka anma günü etkinliğinde geçtiğimiz Ocak ayında giydiği şahane Temperley London elbiseyi üzerinde gördüm. Elbise hakkındaki post'um için tıklayın. Bu sefer elbiseyi kırmızı Alexander McQueen clutch çantası ile tamamlayan Düşes, yine çok hoş görünüyor.


3 yorum:

  1. prenses sanki daha bi güzelleşti, hep asil ve şıktı ama buaralar sanki hem asil hem de daha bi stylish gibi. Kırmızı kabanlı haline bayıldım!

    YanıtlaSil
  2. Son fotograftaki halini inanılmaz begendim :)

    YanıtlaSil
  3. @Melislicious @Çağla Ben de seviyor ve beğeniyorum kendisini. Sadece tekrarları sıkıyor (:

    YanıtlaSil