21 Mart 2013

Chanel Lego Çanta

 
 Anna Dello Russo

Plastik ve PVC gibi malzemelerin moda dünyasındaki yükselişine hep birlikte tanık oluyoruz. Ayakkabılar, çantalar ve hatta takılar bile bu trendden nasiplerini alıyorlar. Chanel'inde 2013 ilkbahar/yaz koleksiyonunda öne çıkan parçalarından biri plastik lego çantalar... Karl Lagerfield, çocukken Lego'larla oynamış mıdır bilinmez lakin moda severlerle oyun oynadığı çok açık. 



Moda haftalarında en öne çıkan çantalardan biriydi Lego Chanel... Özellikle Anna Dello Russo  gözümüze gözümüze sallayarak pek bir kıskandırdı. Çantanın tasarımı, Lego'dan ilham almış olması şahane bir detay. Dailymail'e göre Plexiglass'tan yapılmış çantanın fiyatı 16000 TL... Yeşil, kırmızı, pembe, sarı, mavi ve şeffaf renk seçenekleri olan bu minik çantalar üzerinde yine klasik Chanel logosunu taşıyor. Favorim şeffaf olanı (: Ne diyelim, çanta plastik fiyatıyla da pek fantastik!

 Anna Dello Russo

 Leigh Lezark

4 yorum:

  1. 16000 TL mı? Doğru mu okudum?

    YanıtlaSil
  2. Evet, şaşırtıcı... Dailymail 5730 sterlin demiş. 16 bin yaklaşık.

    YanıtlaSil
  3. fiyatından mıdır yoksa doğaya ait olmayan bir materyal olduğundan mı bilmiyorum ama gerçekten beğenmedim (!)

    YanıtlaSil
  4. merhaba...seni bayadır izliyorum. yazılarını seviyorum. ben de bu işlere yeni girdim :) ve braz desteğe ihtiyacım var. aslında baya var :) bloğuma uğrayıp beni izlemeye alırsan çok mutlu olurum. görüşmek üzere..

    http://modaperestt.blogspot.com/

    YanıtlaSil