29 Mart 2013

Trend: Neon Sarı/Yeşil


Neon renkler bu yazın favorilerinden... Özellikle neon sarı ve neon yeşiller dikkati çekiyor. Giyene enerjik ve neşeli bir görünüm verdiğini düşünüyorum lakin neon renkleri nasıl giydiğimize dikkat etmezsek,  moda kurbanı olmamız işten bile değil! Bu yüzden çoğumuz tarafından ürkütücü bir tarafı da var. Fazla dikkat çekmek istemeyenler ya da açık tenliler tarafından şüpheyle yaklaşıldığını gözlemliyorum. Ancak doğru renk ve parçalarla giyildiğinde tam tersi şık ve iddialı bir hava veriyor. Peki trend olan neon sarıları ve yeşilleri nasıl giymek lazım ?



Bu trende ön yargı ile yaklaşanlar için tavsiyem önce ufak parçalarla başlamaları...  Aksesuarları kullanın. Neon sarı bir kolye takarak ya da ayakkabı giyerek başlayın. Toprak tonlarındaki kıyafetinizi sadece neon sarı bir çanta kullanarak neşelendirin.

Gömlek, ceket ya da etek/elbise gibi neon sarı bir parça giyecekseniz tek bir parçayı neon sarı seçin. Seçtiğiniz giysinin üzerinize tam uyduğuna emin olun. Bol neon parçalar çok abartılı gözükebilir.

İddialı bir kıyafet istiyorsanız kontrast yaratabilirsiniz. Neon sarı elbisenizi siyah çanta ve ayakkabılarla giyin. Daha da iddialı olabilirim ve Colorblock'tan yanayım derseniz neon sarısı parçayı mor, pembe ve kobalt mavilerle giyebilirsiniz.

Neon sarı ve yeşilleri giymenin en risksiz yöntemlerinden biri  "Neutral renkler" dediğimiz beyaz, nude, krem, gri, siyah ve toprak tonlarındaki kıyafetlerle birlikte giymektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder