3 Eylül 2013

Recycle Kate: Ralph Lauren Ceket


Kate Middleton, bebeği Prens George doğduktan sonra ilk defa resmi bir etkinlikte boy gösterdi. Bebeğini büyük ihtimalle annesinin güvenli kollarına teslim eden Düşes, eşiyle birlikte Ring O' Fire Ultra Maratonu'nun açılına katılmış. Ve katıldığı maratonda tam bir "recycle" rüzgarı estirmiş (: Neden derseniz; Kate'in giydiği dört parçanın dördü de zaten gardırobunda olan parçalar: Ralph Lauren ceket, Zara bluz, Paige jean pantolon ve Pied a Terre dolgu topuk ayakkabılar...



Annelik güzel gidiyor olmalı; Kate Middleton son derece keyifli ve güzel görünüyor. Hamilelikten kalan çok çok az bir kilosu var sanırım gayet fit görünüyor, ancak yüzü eskisine nazaran daha sağlıklı ve güzel kesinlikle... Giydiklerine gelecek olursak, yeşil renk Ralph Lauren ceketi size de yeni gibi gelmiş olabilir ama Kate Middleton bu ceketi 2011 yılının Mart ayında kahverengi çizme ve çantasıyla kombinlemiş.

Ağustos 2013 - Mart 2011

Ceketinin içine giydiği bluzu ise Zara. Yaklaşık 5 aylık hamileyken, İsviçre ziyaretinde bu bluz ile görüntülenmiş. Bluzun hangi sezona ait olduğu belli değil lakin ben ceketin içinde güzel durduğunu düşünüyorum.

Mart 2013

Düşes'in seçtiği jean pantolon ise Paige Denim. Bilekte biten paça boyu dikkat çeken bu skinny jean'in fiyatı 168 Dolar (yaklaşık 343 TL) Jean pantolonunu çok sevdiği Pier a Terre dolgu topuk, arkası açık ayakkabılarla tamamlamış.

Paige Denim 'Skyline' Ankle Peg Skinny Stretch Jeans

Kate'in yaptığı kombinasyondan daha çok saçlarına bayıldığımı belirtmem gerek. Saçlarının bir kaç ton açılmış hali, dalgaları ve uzunluğu çok hoşuma gitti. Ek olarak 5 haftalık bir anne için gerçekten harika görünüyor. Kıyafetleri için tek söyleyebileceğim, ayakkabılarından hoşlanmadığım. Bu ayakkabılarını seviyorum ama bu kıyafetle çok hoşuma gittiğini söyleyemeyeceğim. Spor bir organizasyon olduğu için Casual giyinmesi çok güzel ama ayakkabı tercihi için yarım bot, babet vb. bir parça tercih edebilirmiş. Düşes'i sizler nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: Dailymail ve Nordstrom

4 yorum:

  1. modern düşes tarzıyla idoller arasında :)

    YanıtlaSil
  2. Müthiş bir enerjisi var bu kadının. Aynı parçaları ben giysem bu kadar asil duramam, o sıradan bir tişörtle bile ışık saçıyor.

    YanıtlaSil
  3. ZARİF ,GERÇEKTEN ZARİF...

    YanıtlaSil
  4. bayılıyorum bu kadına :)

    YanıtlaSil