11 Kasım 2013

Sevdiğim moda blogları: The Classy Cubicle


Sevdiğim moda bloglarında bu hafta ABD, New York'tan bir moda blogu ile karşınızdayım.  Bloggerımızın ismi Mary ve ben Mary'nin blogunu bundan bir kaç ay önce keşfettim. O zamanlar 2-3 ay önce açılmış bir blogdu ve ileride çok iyi olacağını düşündüğümden, sık kullanılanlarıma alıp sürekli takip ettim. Aylardır çıtayı yükselterek devam ettiğini görünce de sizlere tanıtmaya karar verdim. Mary'nin blogu özellikle iş hayatında ne giyeceğini kara kara düşünenlere ilaç gibi gelecek.

Mary'nin blogunu açmasındaki çıkış noktası da ABD'de kadınların ofis içerisindeki stillerini sıkıcı ve basit bulması olmuş. Basit ama şık parçalarla ofis içerisinde de stil sahibi olunabileceğini göstermek istemiş. Bence bunda çok başarılı, çünkü yayınladığı her kıyafet hem çok şık hem de bir o kadar iş hayatına uyacak kadar özenli... Özellikle klasik giyimin zorunlu olduğu iş yerlerinde çalışanlar bence Mary'i radarlarına alsınlar. Mary'nin instagram hesabını takip etmek için burayı, blogu The Classy Cubicle'ı ziyaret etmek için de burayı tıklayın.



4 yorum:

  1. kedicim, yarın öbürgün (1-1,5 sene içinde) benide de; O zamanlar enda'yı cici bici biraz da deli başak kızı diye takip ediyordum ancak stil postları yapmaya fırsat bulamıyordu şimdi kendisi amerika'da curves lady'lere yönelik harika stiller sunuyor diye bu bölümde ağırlar mısın tatlımmm :)))

    xoxo,
    Enda,
    http://detailsbyenda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Enda Tabi ki neden olmasın, The Classy Cubicle kadar iyi olman yeterli ;)
      Öptüm Endacım...

      Sil
  2. oh.sonunda bana uyan .çok beğendiğim blog
    teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülay Rica ederim, 9 to 5 chic'de iş hayatı için tavsiye edebileceğim şahane bloglardan. Sevgiler...

      Sil