1 Ekim 2014

Paris Moda Haftası 2015 Bahar/Yaz Sokak Modası

 
 Olivia Palermo

2015 ilkbahar/yaz koleksiyonlarının tanıtıldığı moda haftalarının sonuncusu olan Paris Moda Haftası'nın oldukça renkli geçtiğini söylemek gerek...  Sokaklarda Parizyen stilden ziyade Pop-Art tasarımların ve 90'lı yılların istilası söz konusu denebilir. Yüksek bel pantolonlar, İspanyol paçalar, çizgili desen, diz üstü çizmeler, balıkçı yaka kazaklar ve tunikler, sloganlı giyim parçaları, volanlı şapkalar, bordo, beyaz ve mavi rengin baskınlığı Paris sokak modasının en dikkat çekici trendlerinden sadece birkaçı...


Paris Moda Haftası'nda neredeyse tüm moda haftalarını etkisi altına alan püskül trendinin önemli bir yeri olduğunu görüyoruz. Deri, kumaş ya da süet hiç fark etmez; püskül detayı ceketten ayakkabıya en önemli moda trendi olarak karşımıza çıkıyor. Püskülün yanı sıra Overized Sweat'ler, dikkat çekici aksesuarlar, Jean parçalar, dantel, kareli ve ekose desen, piyedepul, transparan, trompet etek, Crop Top, pelerin, çiçek desenleri ve işlemeler öne çıkıyor. Paris sokaklarından derlediğim görsellerle işte 2015 yaz Paris sokak modası karşınızda!


Fotoğraflar: Vogue, Harper's Bazaar ve Collage Vintage

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

4 yorum:

  1. Deri pileli etekler kimlere çok yakışır (bel kalın ve bacaklar ince ama )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynepcim fazla kilolu olmadığın sürece sorun yok çünkü pileli etekler giyeni biraz daha kilolu gösterebiliyor. Koyu renk etek ve üst, gösterişli bir kolyeyle kullanabilirsin. Peplum üstler de seni kurtarabilir etek giymek konusunda.

      Sil
  2. sen bu işte inanılmaz iyisinn görseller mükemmel__

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Tuğba Canımsın, senin güzel bakışın ve güzel düşüncen. Çok teşekkür ederim :*

      Sil