1 Ekim 2014

Güzelleşmenizi Sağlayan Yepyeni Bir Site!


Bugün sizlere farklı bir haber vermek istedim. İnternette araştırma yaparken YouTube'ta çok güzel bir reklamla karşılaştım. Reklamda çok hoş bir hanım makyaj yapıyordu. Normalde reklam izlemeye katlanamayan, 5 saniyenin 5 dakika gibi geldiği ben; bu videoyu merak ettim ve izledim. Sonra kanalı inceledim. Kısa ve öz olarak çekmiş olduğu videoları aslında o kadar çok şey anlatıyor ki! Tarzına hayran kaldım diyebilirim. Bir kaç dakika içinde lafı fazla uzatmadan size çok orijinal fikirler veriyor. Makyaj tüyoları veren bu güzel videoları araştırdım ve aslında bunun bir ekip işi olduğunu ve bir siteleri olduğunu anladım. Bu kadar güzel işlerin tek başına çıkması için zaten gününüzü buna adamanız ve başka işle uğraşmamanız gerekir ki, bu kişiler de gerçekten bunu yapıyor!

Sitenin adı guzelleselim.com ! Adından da anlaşıldığı gibi bu sitede güzelleşmek adına her şey var. Bu hoş hanımın adı ise Neşe Koçinbiga Bayraktar. Özgeçmişine baktığımda aslen hemşireymiş. Fakat güzellik adına bir şeyler üretmekten daha çok zevk aldığı için bu yola başvurmuş. Sağlık sektörünün getirdiği tecrübeyle bizler için o kadar güzel bilgili videolar hazırlıyorlar ki, her sabah uyandığımda acaba bugün ne videosu koyacak diye merak eder oldum.


Bin bir emekle hazırlanmış özgün olan bu videoları konu konu bölümlere ayırmışlar. Yukarıya baktığınızda cilt bakımı, makyaj, saç, tırnak, kendin yap, ürün tanıtımı ve blog olarak ana kategoriler bulunduğunu görüyorsunuz. Bu genel başlıkların ise daha özel ara başlıkları (göz makyajı, yüz makyajı gibi) var . Hatta diş bakımına bile yer vermişler. Neşe Hanım sayesinde artık dışarı farklı saç modelleri ile çıkabiliyorum. Zor gibi görünen aslında işin aslını anlattığı çok güzel saç modelleri ve nail art videoları benim için çok yararlı oldu. Ayrıca merak edip de almakta kararsız kaldığım bazı kozmetik ürünlerinin yorumlarını bu sitede okuyarak kendi cildime uygun olup olmadığını da netleştirdim.

Bir de sitenin en altına koyduklarını fark ettiğim android uygulaması beni benden aldı. Hiç düşünmeden tıkladım ve Google Play'den güzelleşelim uygulamasını indirdim. Bu güzel videolara kolayca ulaşmak da benim için çok iyi oldu. Gayet düzenli ve sanki masaüstünde geziniyormuşum gibi bir rahatlık sağladı. Yeni videoları siteye koydukları an uygulamaya da yüklüyorlar. Her an her yerde rahatlıkla izleyebiliyorsunuz.


Veeee bu ekibe katılmak için bizleri de düşünmüşler; üyelik hesabı açmamıza imkan sağlamışlar. Ben kolay yoldan Facebook hesabımı bağlayarak giriş yaptım. Böylece merak ettiğim herşeyi onlara sorabileceğim!

Hülasa, sözü daha fazla uzatmanın anlamı yok. Türkiye'de ilk defa güzellik adına hergün düzenli videolar hazırlayan bu güzel siteyi bi an önce ziyaret etmenizi istiyorum. Zaten bir kere baktınız mı bir daha vazgeçemeyeceğinizden eminim!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder