20 Ekim 2014

Sevdiğim moda blogları: Ohh Couture


Sevdiğim moda bloglarında bu hafta, Almanya'nın Hamburg kentinde yaşayan Leonie Sophie'nin blogu Ohh Couture'ü sizlere tanıtmak istiyorum. Tam zamanlı olarak bloggerlık yapan Leonie'nin stil günlüğü henüz yeni sayılsa da, tarzı ve güzel fotoğrafları ile takip edilesi bir blog oluşturduğunu söyleyebilirim. Leonie'nin blogunda sadece kombin post'ları değil, gezdiği gördüğü yerlerle ilgili seyahat post'ları da dikkat çekiyor. 



Leonie Sophie'nin tarzında en güncel moda trendlerini kendi stiliyle başarıyla harmanlaması dikkat çekiyor. Blogger moda kurbanı olmadan; abartısız, şık ve trend seçimleri ile modaseverlere ilham verecek kombinasyonlara imza atmış. Leonie'nin tarzında pastel tonlar, uzun çizmeler ve sade kesimli parçalar öne çıkıyor. Ulaşılabilir markalardan tercihler yapan blogger, şahsına münhasır saç stiliyle de dikkat çekiyor. Leoni'nin tarzını eğer beğendiyseniz, onu instagram'dan takibe almak için buraya, blogu Ohh Couture'ü ziyaret etmek için de buraya tıklayabilirsiniz.


2 yorum:

  1. Güzelmiş.. Bende bu işlerden hiiiç anlamam, o yüzden bir iki moda bloğu takip edeyimde bir şey alırım, kulağıma su kaçar belki diye buraya geldim.. Bak kıymetliyim, yeni başlayanlar için moda falan diye postlar bekliyorum, beklentim büyük :))) Hahahha .. Haydi sevgiler saygılar, çok heyecanlıyım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Yasemin Hoş geldin! Umarım aradıklarını blogumda bulur, iyi vakit geçirirsin (: Sevgiler, saygılar benden de...

      Sil