30 Ekim 2014

Trend: Simli Botlar

 

Hep 90'lardan bahsedip durduk, bugünse 60'lardan günümüzde fırtınalar estiren bir parçayı mercek altına almanın vaktidir! 60'ların "Glam Rock" havasını bugünlere taşıyan simli botlar 2014-2015 sonbahar/kış sezonunun en dikkat çekici ve göz alıcı parçaları arasında yer alıyor. Özellikle, dev tasarımcı Saint Laurent'in bu sezon patlama yaratan simli botları ve çizmeleri bu trendin bir adım öne çıkmasına vesile oluyor.


Saint Laurent'in 60'lı yılları yaşatan şıkır şıkır bot ve çizmelerinin pembe, lame ve dore renk seçenekleri bulunuyor. Podyumlarda dikkatleri celp eden simli botların, sokak modasında da çok fazla ilgi gördüğünü söylemek gerekiyor. 2015 Yaz koleksiyonlarının tanıtıldığı moda haftaları sokak modasında da dikkat çeken simli botların pembe rengi çok fazla tercih edilmekte... Meşhur bloggerlardan Blonde Salad da, gümüş renkli simli çizmeleriyle yaptığı çekimlerde dikkat çekiyor. Takıntı yaratan çizmeler 895 Euro, botlar ise 745 Euro'dan satılıyor. Sokak modasının yıldızı olan botları buradan inceleyebilirsiniz.


Fotoğraflar: Pinterest

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

4 yorum:

  1. ay 80'lerin rockçılarının konsere çıkarken giydikleri gibi hatta cher'in böyle bir çizmesi vardı galiba..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Cher giyiyordu böyle şıkır şıkır çizmelerden (:

      Sil
  2. görselle müthiş demekten yorulmadım yorulmuycam :) çok hoş fuşya simli olana bayıldım daaa !!nasıl giyilip dışarı çıkılır herkez bakar deli gibi bütün gözler ayakta olur bende kesin takılıp düşerim :) herhalde ama yinede alıp giymek isterim_________

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Tuğbacım, benim de favorim pembe olan. Maalesef bu tarz yıldız parçaları giymek bizler için zor ama yine de denemeye değer (:

      Sil