3 Ekim 2014

Yazlık kıyafetler sonbaharda nasıl giyilir?

 
Mevsim sonbahar… Değişen hava koşulları sebebiyle iki arada bir derede kaldığımız durumlar sıklıkla başımıza geliyor. Yaz gardırobunu bir anda kaldırıp, yerine kışlıkları çıkartmak şimdilik mümkün değil. Bu durumda, yazdan sonbahara geçişi kolaylaştıracak giyim parçalarını kullanmak çok daha etkili bir stil ortaya çıkartacaktır. İşte huzurlarınızda, yazdan sonbahara geçiş sağlayacak kombin önerileri…


Hırka

Hırka aklınıza gelebilecek bir çok yazlık parçayla kullanılabilir. Askılı elbiseler, kolsuz üstler, straples bluzlar ve kot şortlar hırkayla kullanılabilecek yazlık parçalara örnek gösterilebilir. Özellikle kısa şor ve eteklerle uzun hırkaları kombinlemeniz hem dengeli bir görünüm yaratır hem de sizi sonbaharın serin havasından korur.


 Çorap

Şort ya da etek/elbise giydiğinizde ürperen bacaklarınızdan şikayet etmeye başladıysanız, artık çorap sezonunu açmanız gerekiyor demektir. Sonbahar için, ten renginde ince çorapları tercih ederek “çorapsızmış” gibi görünebilir, serin havada şort ve minileri giyebilirsiniz.


 Ceket

Serin havadan korunmanın en eforsuz ve şık yollarından biri ceket kullanmaktır. Blazer ceketler ofis stilini için hayat kurtarıcı olurken, kot ceketler sokak stilinizi kolaylıkla tamamlar.


Şal

Ara mevsimlerin en kullanışlı aksesuarlarından biri hiç şüphe yok şallar… Yakası açık bluzları ya da elbiseleri şallarla sonbahara uyumlu hale getirmek oldukça kolay. Üstelik şal kullanmak kişiye stil sahibi bir görüntü de katıyor.


 Kat Kat

Katmanlı giyim sonbaharda kurtarıcınız olacaktır. İnce bluzunuzun üzerine giydiğiniz ince bir kazak hem farklı bir kombinasyon sağlar hem de üşütmemenizi garantiler. Aklınıza gelebilecek bir çok versiyonla yazlık ince kıyafetlerinizi bu şekilde değerlendirebilirsiniz.


Elbise ve Pantolon

Yazın severek giydiğiniz mini elbiseleri farklı bir şekilde yorumlayarak Skinny Jean ya da tayt ile birlikte giyebilirsiniz. Özellikle tunik tarzındaki elbiselerle bu tarz çok yakışıyor.

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

4 yorum:

  1. Kat kat kombinleri gerçekten çok seviyorum.Ama elbise ve pantolonu burada resmini görene kadar o kadar da önemsemiyorsum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Aslı Bir nevi fikir vermiş oldum o halde ;)

      Sil
  2. sen harika bir bloğa sahipsin bizim bir şey söylememize gerek kalmıyor sen aklımızı fikrimizi okuyorsun görsellerlede aklımızı başımızdan alıyorsun.Yanlız ben bu kot üzerine elbise olayını sevmedimmm:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Tuğba Çoook teşekkür ederim, senin güzel bakışın ve güzel görüşün Tuğbacım. Pantolon ve elbisenin birlikte kullanımı, artık sık sık göreceğimiz kombinasyonlardan olacak. Tabii ki sevemiş olabilirsin ama belki başkalarına ilham verir ;)

      Sil