17 Ağustos 2015

Maksi Etekler Nasıl Giyilir


Maksi etekler asla modası geçmeyecek en güzel kadınsı ve rahat pratik moda parçalarından biri olarak kabul edilir. Her zaman daha çok talep edilerek giderek daha beklenmedik değişimler ile güncellenip trend olarak geliyor. Maksi etekler her kadın için övgü sağlayan bir kıyafet ve herhangi bir fırsat için tercih edilebilecek parçalardan: Eğer bir konser ya da bir kokteyl partiye davetliyseniz, yada parkta ve plajda maksi etekleri giyebilirsiniz. Bu yüzden maksi etekler her şık kadının gardırobunda olması gereken mutlak kıyafetler haline gelmiştir.



Maksi etekler çeşitli şekiller ve tasarımlarda olabilir ve yılın trendi bohem tarzı şık ve rahat bir görünüm için mükemmel bir seçimdir. Mavi, yeşil, turkuaz, fuşya gibi inanılmaz renklerle muhteşem çiçek baskılar, çizgili, puantiyeli, veya hayvan baskıları ile bol dökümlü veya pileli gibi mevcut olan pek çok muhteşem stili vardır. Pileli maksi etekler, asimetrik maksi etekler, fırfırlı veya düz olanlar, kırmızılar, nötr tonları gibi popüler olan çok çeşitlerde bulabilirsiniz. Her kadın bu çeşitliliğin içinde mükemmel bir stil bulabileceğinden emin olabilir... Maksi etekler çok sevdiğiniz gardırop parçası olmayı başardıysa da emin olun moda ipuçları ile maxi etek nasıl seçilmeli ve nasıl giyilmeli detaylı bilirseniz o kadar çok, şık stil elde edebilirsiniz. 


Maksi etek nasıl seçilmeli?

Her kadın farklı vücut şekillerine sahip olduğundan, vücut tipine en mükemmel gidecek bir maksi etek bulmak önemlidir. 

• Eğer çok uzun boylu ve biraz daha kısa görünmek istiyorsanız, yatay çizgileri ile ayrılmış iki renkte bir maxi etek seçin. Ayrıca üstünüze bir bolero veya kısa ceket ile maksi eteği tamamlayarak daha kısa bir görünüm yaratabilirsiniz. 



• Diğer yandan, boyunu uzatmak için çalışan minyon kadınlar V yakalı üstler, topuklular ve dar üstler ile maksi etekleri kombinlemesi tavsiye edilir. Ayrıca kısa görünmenize neden olacak  fırfırlar ve baskılardan uzak kalmaya çalışın. 

• Kilolu kızlar spor ayakkabı ve ile pileli maksi etekleri giymesi kötü görünüm oluşturur - Zayıf kızlar ise maksi etek trendini pileli modellerde deneyebilirsiniz. Bu tür etekler onları daha iyi görünmesini sağlayacaktır. Dahası, kilolu kızlar kalın ve hacimli kumaşlardan yapılmış maksi eteklerden kaçınmalısınız. 

• Büyük göğüslere veya geniş omuzlara sahip bayanlara yüksek belli maksi etek tercih etmeleri tavsiye edilir. Onların  siluetlerini mükemmel şekilde dengeler. 

• Eğer göğüsler üzerinde vurgu oluşturmak istiyorsanız, yüksek topuk ayakkabı ile muhteşem görünecek bir yüksek belli maksi etek seçin. Bu etkiyi elde etmek için, aynı zamanda geniş bir kemer ile maksi etek eşleşebilir.

 • Uyluk ve alt alanlarında daha ince siluet yanılsaması yaratmak için, koyu tonlarda bir makdi etek seçebilirsiniz. Ayrıca maksi etekler kusurlu bacakları olan kızlar için en iyi stil seçeneklerinden olduğunu aklınızda bulundurun. 


Maksi etek nasıl Giyilir ve kombinlenir

En şık maksi etek seçimi ile nasıl bir stil oluşturmak istediğiniz kombin yapmadan önce önemlidir. İş için daha ciddi bir görünüm yaratabilir veya romantik akşam yemeği için çeşitlilik oluşturabilirsiniz. Doğru parçalar iyi giyip onu günlük veya ofis için şık bir şekilde kombinleyebilirsiniz. 

• Maksi etekler güzel bir bluz ve mükemmel tasarlanmış blazer ceket ile eşleşip şık klasik bir kombin yaratacak. 

• Hafif bir yazlık ceket ve salaş bir üst ile eşleştirilmiş maksi etek, casual günler için rahat bir görünüm oluşturacak. 

• Eğer görünüme cool bir dokunuş eklemek isterseniz, motorcu botları ve kürk ceketler ile maksi eteğinizi giyebilirsiniz. 



• Soğuk sonbahar kış mevsiminde ise maksi eteğinizi örgü hırka veya deri ceket ile kombinleyebilirsiniz.

• Geniş ve Pileli maksi  etekler dar üstler ile birlikte muhteşem görünüyor.  Dar ve düz çizgili maksi etekler ise daha salaş üstleri ile kombinlenebilir. 

• Düz renk ve koyu maksi etekler baskılı ve desenli üstler ile daha şık bir stil oluşturur. Baskılı maksi etekler ise düz ve sade üstleri ile uyumlu olur. 

• Maksi eteklerin uzun hırkalar ve blazerler ile orantısız bir görünüm oluşturacağından birlikte giyilmesi  tavsiye edilmez. 

• Eğer maksi etek aksesuar takmak isterseniz geniş bir şapka, büyük yüzük, bilezik ve manşetler eşleştirebilirsiniz. Maksimum etki için etnik takı takmayı düşünün. 

• Maksi etek ile giyebileceğiniz ayakkabılara gelince, sizin tercihlerinize ve oluşturmak istediğiniz görünüme bağlı olarak farklı seçenekler deneyebilirsiniz. Maksi etekler, babetler ve dolgu topuklar, yüksek topuklu ayakkabı ve platform sandaletler,  espadril ve biker botlar ile muhteşem görünebilirsiniz. 

Maksi eteklerle ilgili tüm stil sırlarını paylaştık, şimdi trend ve şık kombinler yapmak için yaratıcılığınızı kullanmanın tam zamanı!... kaynak: http://www.kadinvetrend.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder