29 Eylül 2015

Kate Middleton: The Fold Eaton Elbise


Kate Middleton, bir kaç gün önce sürpriz bir şekilde görüntülendi. İngiltere'de bulunan bir kadın hapishanesini ziyaret eden Düşes'in ziyaretinin çeşitli güvenlik önlemleri sebebiyle önceden anons edilmediği ortaya çıktı. Hem kadın mahkumları hem de hapishanenin içerisinde bulunan uyuşturucu rehabilite merkezini ziyaret eden Kate Middleton; yine hayranlık uyandıran güzelliği, sadeliği ve pek tabii şıklığıyla çok konuşuldu. Bu özel ziyaret için Kate'in seçimleri neler olmuş, dilerseniz hemen detaylara geçelim...


Kate'in tercih ettiği beyaz tüvit elbise The Fold imzası taşıyor. The Fold, bir İngiliz hazır giyim markası... Markanın yeni koleksiyonuna ait olan elbise bel kısmındaki peplum detayı ile dikkat çekiyor.

The Fold Eaton Elbise

Elbise tam Kate'in tarzında ve vücut tipine çok yakışan bir seçim olmuş. Şık elbise 365 GBP fiyatla satışa sunulmuş. Henüz stoklarda varken web sitesinden incelemek isteyenleri buradan alalım.


Düşes bu şık elbiseyi aynı tonlardaki ayakkabı ve çanta ile tamamlayarak monokrom bir görüntü tercih etmiş. Kate'in seçimi Jimmy Choo ayakkabılar, dolabında benzer modelleri ve renk varyasyonu bulunan Aimee modeli... Ben bu ayakkabıların ön kısmını bir türlü sevemedim. Bu elbisenin altına sivri burun bir modelin daha çok yakışacağını düşünüyorum.


Kate çanta olarak pek sık kullanmasa da daha evvel gördüğümüz Hobbs Somerton Clutch'ını kullanmayı tercih etmiş. Çanta, elbisenin modern kesimleriyle birlikte hoş bir görünüm vermiş. Kate'in kâkülleri ise efsane! Saçları kusursuz görünüyor; kâkülleri ile şekillendirilen saç modelini çok ama çok beğendim.


Düşes'e bütün olarak bakıldığında baştan ayağa şık ve yaptığı ziyarete uygun seçimler yaptığını söylemek gerek... Şıklığının yanı sıra duru güzelliği ve zarifliği ile gözümüzü gönlümüzü hoş eyledi!


Kate'in son kombini hakkında siz neler düşünüyorsunuz?

Fotoğraflar: Dailymail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

1 yorum:

  1. Super gozukuyor, kahkulleri cok yakismis. Elbise de cok iyi, tam Kate'in tarzi ve cok hos durmus.

    YanıtlaSil