10 Aralık 2015

Kate Middleton: Reiss Rubik Manto


Kate Middleton, bir bağımlılık merkezinin açılışı için resmi ziyaretlerinden birini gerçekleştirdi. Merkezi gezen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Düşes, kazayağı desenli yeni mantosuyla da dikkat çekti. Reiss markasına ait mantosunu ise daha önce giydiği Emilia Wickstead manto elbisesiyle tamamladı. Haydi Düşes'in seçimlerine biraz daha yakından bakalım.


Kate'in Reiss marka mantosu oldukça şık. Asimetrik yakası, deseni ve diz hizasındaki boyuyla Kate'in gardırobundaki klasik parçalardan biri olmaya aday... Gönül isterdi ki; Kate yeni mantosunu değişik ayakkabı ve çantalarla tamamlasın. Ancak, o bizi yine şaşırtmıyor ve her nedense vazgeçemediği süet ayakkabı-süet Clutch seçimini tekrarlıyor.


Reiss 'Rubik' Manto

Manto indirimli haliyle 467 dolar yani yaklaşık 1350 TL fiyatla satılıyor. Halen stoklarda yer alan mantonun kemer detayı da hoşuma gitti. Keşke Kate de mantonun kemerini kullansaydı.


Kate'in yeni saç modeli ona çok yakıştı. Kraliçe'nin isteğiyle saçlarını kestirdiği ve yavaş yavaş daha da kısaltacağı yazılıp çiziliyor. Fakat Kate'e yakın bazı isimler, saç kesiminin tamamen kendi isteği üzerine olduğunu söylemiş. Düşes, iki çocuğuyla ve resmi görevleriyle uğraşmaktan saç bakımına vakit bulamadığı için saçlarını kısaltmış. Umarım, Kraliçe istediği için kestirmemiştir zira Kate'i daha kısa saçlarla düşünmek istemiyorum ben...


İşte en sevmediğim kısım... 
Hayır, sorun elbisenin tekrar giyilmesinde değil; mantonun içerisine yeniden bir manto elbisenin giyilmesi... Kate'in seçimi daha ince kumaştan bir elbise olabilirmiş.


Hatırlarsanız, Düşes bu elbiseyi ilk kez 2014 yılında yaptığı Yeni Zelanda turunda giymişti. 
Hatırlamayanları buradan alalım.


Fotoğraflar: Daily Mail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder