29 Aralık 2015

Kate Middleton: Sportmax Yeşil Manto


Kraliyet Ailesi, her yıl sonunda olduğu gibi bu yıl da Noel kutlamaları için St. Mary Magdalene Kilisesi'ne yürüdü. 30'a yakın Kraliyet üyesinin katıldığı alay, adeta bir şenlik havasında gerçekleşti. Yürüyüşe eşi William ve Prens Harry ile katılan Kate Middleton ise, tüm Kraliyet üyelerini yine gölgede bıraktı! Zira, o kadar şık bir manto ve şapka seçmişti ki; bu güzel seçime asaleti ve güzelliği de eklenince seyrine doyum olmaz görüntüler ortaya çıktı. Haydi Kate'in şahane seçimlerine yakından göz atalım! 


Efendim, bir bakanı bir daha baktıran Düşesimiz -bildiğiniz üzere- manto seçimleri konusunda bir uzman... Kilise yürüyüşü için seçtiği yeşil renkteki mantosu Sportmax marka. A kesim kruvaze manto, kemer detayı ile dikkat çekiyor. 1895 dolar fiyatla satılan manto, şu an indirimde... İndirimdeki fiyatı nedir derseniz; 1232 yani yaklaşık 3600 TL.

Sportmax Manto

Hali hazırda stoklarda bulunan mantoyu yakından incelemek isteyenleri buradan alalım.


Kate'in şapkası da en az manto kadar güzel... İlk defa kullandığı bu şapka rivayetlere göre Sylvia Fletcher'ın  Lock & Co.için tasarladığı bir şapkaymış. Kate'in topuzuyla muhteşem görünen şapkanın rengi ve modeli gerçekten çok güzel...


Hazır 'Kate'in topuzu' demişken, saç modelinin arka kısmını da görün istedim.


Kate, yeşil mantosunu Great Plains markasına ait Cezanne modeli elbiseyle tamamlamış.
Elbise satışta olmasa da eBay'da ikinci ellerine rastlamak mümkün...


Bildiğiniz üzere, Kate'in yeni takıntısı süet ayakkabı ve botlar... Yine aynı minvalde seçimler yapan Kate, bu sefer de Aquatalia Rhumba süet çizmelerini giymeyi tercih etmiş. Bu sefer neden çok fazla gözüme çarmadı. Ya Kate'in seçimlerinin güzelliğinden ya da artık gözüm alıştı  (:

Kate'in seçimlerini sizler nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: Dailymail


1 yorum:

  1. Bu manto harika,sizin de dediğiniz gibi Kate'in manto seçimleri çok güzel.

    YanıtlaSil