20 Eylül 2016

Culottes / Kısa paça pantolonlar sonbaharda nasıl giyilir?


Culottes pantolonlar bildiğiniz üzere bir kaç sezondur moda trendi olmaya devam ediyor. Sokak modasından dev tasarımcılara çok sevilen ve bol bol giyilen kısa paçalı bu pantolonlar 2017 kış modası trendleri arasında yine yerini aldı ve giyilmeye devam edecek... Pek tabii sonbahar/kış sezonuna göre tasarlanan halleri ile... Eh, tek rakamlı dereceleri görene kadar biraz bilek göstermenin bir sakıncası yok değil mi? Haydi, serin havada Culottes kombinlerine göz atalım!


Fotoğraf: Fashion Agony

Serin havada sıcak tutacak en iyi seçeneklerden biri süet ya da kadifeden  yapılmış olanları tercih etmek... Üstelik bu iki kumaş türü, deri parçalarla çok yakışıyor. Süet ya da kadife pantolunuzu deri ceket, deri botlar hatta deri bluzla tamamlayabilirsiniz.


2017 kışında katmanlı giyim tarzının yeri bir başka... Bu sebepten Culottes pantolonları kombinlemek daha da kolaylaşıyor. Kazak ve trençkotla tamamlanabilir ve pek tabii her şeye yakışan spor ayakkabılar da bu pantolonlarla pek güzel giyilir (;
 

Culottes pantolonların Pinstripe desenli olanlarından da edinebilirsiniz. Ceket ve mantoyla tamamlayıp kısa yoldan maskulen bir stil elde edersiniz.


İşte bir başka sevdiğim Culottes kombini: Stiletto ve kazak... Feminen, şık duruşu ile hem ofise hem akşama taşınabilir.


Uzun çizmeleri kısa pantolonlar ile kombinlemek, hem şık hem de 'sıcak' bir seçenek olabilir. 


Sezonun hitlerinden deri ceketi Culottes pantolonunuzla kombileyin.


Doğru uzunluklar kullanıldığında botla tamamlanan kısa paçalar çok şık görünüyor. Dengeyi uzun ceketlerle sağlayabilirsiniz.


Deri Culottes'lar kış için harika bir alternatif.


Üstelik spor ayakkabılar deri olanlarıyla çok yakışıyor...


Kalın kumaştan Culottes pantolonlar kumaş ceketlerle harika görünüyor.
Ofis kombinleri için eforsuz şıklık seçeneği olabilir.

Fotoğraflar: Pinterest

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder