22 Ocak 2020

Kate Middleton: Tabitha Webb gömlek


Düşes Kate Middleton, dün erken saatlerde Birmingham'daymış. MiniBrum'da çocuklar, ebeveynler ve uzmanlar keyifli saatler geçirmiş. Kate dün Birmingham'a yaptığı ziyaret için eski ve yeni parçaları bir arada değerlendirmiş. İpek bir gömlek ve kumaş pantolon ile şık bir görünüm sergilemiş. Peki neyi neyle kombinlemiş. Dilerseniz hemen detaylara bakalım o halde...


Kate Middleton Tabitha Webb marka yeni bir gömlek giymiş. Gömlek zigzag desenleri ve fiyonk yakası ile dikkat çekiyor. Renklerini çok sevdim, üstelik Kate'e de çok yakıştırdım.

Tabitha Webb

İpek bluzun fiyatı 295 GBP... Bildiğiniz üzere bu sezon fiyonk yakalar çok ama çok popülerler. Kate'in de moda trendlerini takip etmesi açıkçası hoşuma gidiyor.


Düşes bu gömleği daha önce iki kez giydiği JigSaw marka bol paça pantolon ile eşleştirmiş. Yeşil renkli Monica Vinader küpeleri takmış.

Halcyon Days Maya Bilezik

Kate'in bileğindeki bilezik ise ilk kez görülüyor. Onunda markası Halcyon Days, ederi ise 110 GBP...


Kate görüntüsünü Emmy London marka blok topuklu ayakkabıları ile tamamlamış.Bu pantolonu pek sevmiyorum açıkçası... Kate çok zayıf olduğu için iyi durduğunu düşünmüyorum. Buna karşın gömleği sevdim. Kate'i böyle trend parçalar ile görmek keyifli. Siz ne dersiniz?

Fotoğraflar: Pinterest

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder