13 Ocak 2020

Slouchy Jean nasıl giyilir?


Geçtiğimiz sonbahardan beri yükselişte olan Slouchy Jean'ler bu kış ve önümüzdeki sezonda oldukça revaçta olacağa benzer... Hal böyle olunca bu pantolonları nasıl giyeceğimize dair bir kaç tüyoya hayır demezsiniz diye düşünüyorum. Kesimi bol olan ve yüksek beli ile dikkat çeken Slouchy Jean kombinlerine göz atalım mı?


Bu pantolonların kesimi daha dar olanlarına denk gelirseniz öncelikli olarak onları deneyin derim zira bol kesimli olanların daha uzun boy gerektirdiğini düşünüyorum. Dar kesimli bir Slouchy Jean daha rahat kombinlenebilir.


Slouchy Jean'ler ziyadesiyle bol olduğu için üstünüze giyeceğiniz parça önemli... Pantolon bol olduğu için üzerine giyeceğiniz parçanın dar kesimli olması daha dengeli bir görünüm sağlayacaktır.


Slouchy Jean ile gömlekleri de kombinleyebilirsiniz. Bu kışın favorisi oduncu tarzı gömlekleri ceket olarak kullanabilirsiniz. Dilerseniz dar kesimli bir gömlek tercih edebilirsiniz.


Bu tarz jean'leri dar askılı bluzlar ile giyebilirsiniz. Bluzların üzerine ceket, deri ceket ya da dar kesimli bir hırka yakışacaktır. Ek olarak crop toplar bu pantolonlar için doğru parça olabilir...


Yaz mevsiminde tek bantlı sandaletleri terlikler ya da topuklu ayakkabılarla; kış mevsiminde ise bot ve spor ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. 


Paçaları çok fazla kıvırmamaya dikkat edin. Yazın bu konuda daha iddialı olabilirsiniz. Kışın botlarla giyerken paça boyunu uzatabilirsiniz mesela... Slouchy Jean ve bilekte biten botlarla uyumlu bir görüntü elde edebilirsiniz.

Fotoğraflar: Pinterest


2 yorum:

  1. 1980 lerin modasına dönüş :-))

    YanıtlaSil
  2. Bu jeanler aşırı rahatlar, özellikle Zara'daki modeli aşırı güzel.

    YanıtlaSil