4 Şubat 2020

Kate Middleton: Lacivert Hobbs Manto


Kate Middleton, bugün eşi ile birlikte Güney Galler'de bulunan Mumbles bölgesini ziyaret etti. Burada bir çok işletme ve topluluğu ziyaret eden çiftimiz neşeli tavırları ile dikkat çekti. Günlerdir görevde göreve koşan Düşes, yine şık seçimleri ile çok konuşuldu. Lacivert ve kırmızı renkleri seçen Kate Middleton'ın tercihlerine yakından bakalım...



Kate, bugün için Hobbs marka lacivert bir manto tercih etti. Militer bir havası olan manto 700 dolardan 400 dolara düşmüş. Ben mantoyu çok sevdim, özellikle askeri bir tarzı olması hoş, bu tarz modelleri Kate'e yakıştırıyorum çünkü... 


Düşes, lacivert mantosunu kırmızı bir elbise ile tamamlamış. Elbisenin markası Zara lakin önceki sezonlara ait. Öyle ki elbiseyi ancak Ebay'de bulabiliyorsunuz... Kırmızı elbisenin karpuz kolları dikkat çekiyor. Kate, elbiseye siyah bir kemer eklemiş.


Kate kıyafetine çok tatlı bir fular eklemiş. Fuların markası Beulah London, ederi ise 114 dolar imiş. Çanta olarak, kırmızı Mulberry çantasını kullanan Düşes, kıyafetini Stuart Weitzman marka süet çizmeleri tamamlamış. Küpeleri de unutmayayım: Onlar da Asprey London marka ve daha önce Kate'in kullandığı bir parça.


Ben Kate'i yine çok beğendim. Saçları çok güzel ve bu yarım toplama şekli ile olduğundan daha genç ve dinamik görünüyor. Kırmızı ve lacivert renkleri kombinlemesini çok sevdim. Sadece o çizmelerden çok haz etmiyorum ama bu kombinde onlar bile gözüme pek batmadı. Peki, sizler neler düşünüyorsunuz?

Fotoğraflar: Pinterest

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder